Lara
Na vama se itekako vidi kako reagujete na penis. Ili se prepanete, ako je ogroman, ili izgledate zadovoljno ili kažete "ok može proći" ili gledate sa saželjenjem. A to sve neznajući da ta prva reakcija i daljni govor o njemu itekako utiće na kvalitet seksa.

Dakle ako ugledate ogroman penis (>22cm) nemojte se toliko prepasti, jer će mu se spustiti i neće više ni digunit. Ukoliko niste nimfomanka neće vam opet pasati, ali šta je tu je.

Ako gledate zadovoljno, što ne zavisi od veličine, nego od vaše percepcije, gledate ga požudno i odmah se bacate na posao. To je prava reakcija. One koje vežu zadovoljstvo za veličinu još su u suštini neiskusne. Naravno ako je nešto sasvim malo (<12cm) onda je teže biti zadovoljan, jer misliš da nije to dovoljno, međutim nauka kaže drugačije. Upravo je 12cm granica. Od 12 do 17 leže optimalni zato što je sa njima najlakše postići stimulativni orgazam, dakle ne mentalni, baš iz razloga što procesi u mozgu vam oduzimaju endrofine.

Ako vidite, može proći i tako mislite i dalje niste skontali o čemu pišem.

A ako gledate sa sažaljenjem, bolje mu recite da se obuće i ide, nego lažno ga ubjeđujete da je dovoljno velik.

Priča o njemu i prema njemu

Nije sav svijet mahnit i daje penisu neke nadimke. Zašto? Zato što ukoliko ga zoveš moćnim imenom ili nekom ironijom (recimo "mali" u slučaju da je izrazito velik) onda je stimulacija kod muška veča. "Hoću ti popušiti kurčinu" te "jebote jeste debel" su napaljivanja, ako znate.

Nikada ne recite da je mali i pokušati ga tješiti, već kompenzirajte to što sigurno neće uspjeti verbalno tako da mu pričate kako je moćan, velik i ispunjava. Ako jednom kažete da je mali ili da nešto nije uredu, zajebali ste sve u vezi tim i zaboravite na zadovoljnog muškarca, koliko god on bio energičan i pametan.
|
0 Responses