Lara
Defitivno jedna od stvari koje ni muški ne znaju. Ko se zanima ili zanimao sa sobom mogao je to da preispita kada je primječivao izdržljivost. Dakle ako par puta dođeš do tačke da ćeš svršiti pa staneš, lahko se desi da organizam neće više da se igra. Naravno to neće se desiti nakon 2-3 puta, ali hoće nakon 2 sata zafrkavanja.

Kada tada napravite malo veču pauzu (2min.) onda se spusti skroz ali je malo tvrd, ako tada nastaviš penetraciju, svršiš sa mlohavom ćunom. I to jako i baš daleko - naravno iz razloga napaljivanja itd.

Usput ću zakačiti i ovu temu: Kada trebate svršiti možete stisnuti u korjenu jako tako da svršite, a sperma ostane unutra. Trebate držati jako dugo da nebi nakon puštanja sve odjednom izletilo. Otprilike treba 5min. držati. Ako ste uspješno izveli, onda će samo kap-dvije izaći i možete ponovo. To možete i raditi ako nemate kad ga izvaditi ili ako hoćete da usmjerite špricanje.

Za one koji imaju problem sa potencijom preporučujem da pola sata prije svrše na suho i onda u pravom snošaju mogu dosta duže. Treba isprobati i metod sprečavanja izlaženja u korjenu, jer oni prstenovi u sex shopovima ništa drugo ne rade nego to, samo manje uspješno.
|
0 Responses