Lara
Seksi trikovi koje bi svaka žena trebala znati
Unesite uzbuđenje u svoj seksualni život i natjerajte ga da moli za još...

Svi mi volimo odličan seks i ponekad tražimo stvari koje će dodatno začiniti cijelu stvar. Zato vam ovog puta donosimo nekoliko najboljih trikova koji će unijeti više uzbuđenja u vaš seksualni život, a njega natjerati da vas moli za još...

Napravite promjenu

Možda ste čuli za izraz "promjena je jednako dobra kao i odmor" - e pa, kad govorimo o seksu to je istina. Mnogo nas vodi ljubav u nekoliko "provjerenih" poza, otprilike u isto doba dana, na istom mjestu, pa nije ni čudno da nam se s vremenom dosada polako uvuče u seksualni život. Zato bi poneka promjena mogla imati velik utjecaj na datu situaciju, bez obzira na to koliko je ona mala ili velika.

O kakvim promjenama govorimo?

Najočitija je da pokušate s novim pozama - oslobodite se, oslobodite svoj avanturistički duh i krenite u istraživanje svojih tijela i svojih mogućnosti. I zapamtite, čak i ako vam se ispočetka to ne dopadne, već ste krenuli raditi na sebi, odnosno radite nešto drugačije i zanimljivije. Ne odustajte, sigurno ćete pronaći nešto novo što će vam se oboma dopasti.

Obično se seksate ujutro? Pokušajte to učini predvečer ili - zašto ga ne biste zgrabili odmah nakon večere (naravno ako nema djece u blizini). Djecu uvijek možete odvesti roditeljima ili rodbini, a ako su veća poslati ih u kino.

Vodite ljubav u nekoj drugoj prostoriji - većina nas ograničila se na seks u spavaćoj sobi, ali zašto ne biste to isprobali u hodniku na stepenicama ili dnevnoj sobi, a da ne pričamo o kupaoni. Ako ne želite napuštati spavaonicu - preselite se na pod, stolicu, stolić...

Jednom kad isprobate nešto novo, postat će lakše idući put povećati uzbuđenje novim stvarima.

Dodir - dodirujte se negdje drugdje

Seks s nekim koga već dobro poznajemo i kome vjerujemo ima svoje prednosti - a to je da ste se sad već dobro upoznali i oboje znate gdje volite da vas se dodiruje (ako to još ne znate, krajnje je vrijeme da počnete komunicirati za vrijeme seksa i da mu bez srama objasnite što, kako i kada točno želite!).

No jeste li uzeli u obzir da sigurno postoje još neka mjesta koja biste mogli dodirivati ili koja bi on vama mogao dodirivati kako biste doživjeli pravu ekstazu...

Za vas:
Je li vam itko ikad temeljito i strastveno ljubio i gladio leđa? Zamolite ga da vam usnama istražuje lopatice, kralježnicu, donji dio leđa, bokove, unutarnji dio bedara, stražnji dio koljena...

Umjesto da koristi vrh jezika kad vas oralno zadovoljava, recite mu da koristi gornju površinu jezika. Doživjet ćete potpuno nov osjećaj i doseći vrhunce koje još nikad niste. Ne vjerujete? Liznite dlan vrškom jezika i onda taj osjećaj usporedite s onim kada liznete cijelim jezikom. (A nitko ne zabranjuje niti kombiniranje tih dviju tehnika)

Za njega:
Masaža glave nije nešto što će vas muški zamoliti, no jednom kad je isprobaju, ne mogu je se dovoljno nauživati. Tehnika je jednostavna, zamislite da mu nanosite regenerator i trljajte glavu i laganim kružnim pokretima.

Perineum je dio muškog tijela o kojem se puno priča, ali ga se rijetko dodiruje. To je glatki dio kože između anusa i testisa koji je prepun vršaka živaca. Poludit će od užitka ako upotrijebite dva prsta za masažu tog područja, a to mu može i veoma pojačati orgazam ako napravite u pravo vrijeme.

Ruke

Velik dio seksa se svodi na spolni odnos i korištenje usta, no dobra tehnika "rukom" može puno značiti za vaš seksualni život.

Koje su prednosti?
Zvuči čudno, ali ono što je još dobro kod korištenja samo ruku - ne morate se skinuti, što je odlično ako se ne osjećate dobro razodjeveni ili ako ste negdje u javnosti gdje baš i ne bi bilo zgodno da se skinete (upravo zbog velikih mogućnosti lokacija peting može biti puno ubudljiviji od običnog seksa). Osim toga dodirivanje je sigurno i ne morate se brinuti o kondomima i kontracepciji.

Za njega:
Ok, ako ne vjerujete u svoje sposobnosti da ga vlastitom inventivnošću zadovoljite, najvažnije je da se opustite i poslušate što vam ima za reći po tom pitanju. On će vas voditi, objasniti što želi da mu radite i s vremenom i praksom znat ćete po njegovim uzdasima koliko ste uspješni.

Neka bude sklisko: upotrijebite slinu ili lubrikant kako biste dodatno povećali uzbuđenje. "Suho" ručno zadovoljavanje je ok, dok je "vlažno" fenomenalno.

Uđite u ritam: krenite polako i postepeno ubrzavajte - otprilike kao običan seks. Ako krenete prebrzo neće biti toliko osjetljiv na vaš dodir, a možda će ga i zaboljeti. Što se stiska tiče, pitajte ga što mu najviše odgovara, a može vam i sam pokazati tako da svoju ruku stavi preko vaše i pokaže vam što mu točno odgovara.

Koristite obje ruke:
Mora vam biti udobno ako ćete "zaposliti" obje ruke. Jednom ga rukom pridržavajte, a drugom klizite gore - dolje. Drugom rukom možete i istraživati ostatak njegovog tijela.

Rotacija, rotacija: Ključ za njegovo postizanje užitka je pokret. Kad dosegnete vrh glavića, zarotirajte ruku (otprilike kao da šerafite žarulju). Ako koristite obje ruke, mičite ih po različitim dijelovima penisa, a nemojte zanemariti niti testise.

Za vas:
Neke žene nemaju toliko samopouzdanja da bi svom partneru objasnile kako žele da ih dodiruje. Naša poruka je - ako želite uživati, dajte mu nekoliko uputa. Ako ne znate što mu točno reći, evo nekoliko primjera:

Nemojte se odmah skinuti: neka vas za početak dodiruje i "trlja" preko hlača ili gaćica. Uzbudit ćete se, a osjećaj će biti još bolji kad jednom skinete hlače i gaće.

Usporite: Možda ćete mu morati reći da malo uspori. Njima je to često utrka do cilja, i naravno ondje žele što brže stići, pa se koristite umirujućim riječima da bi usporio koliko vam odgovara. Sada je vaš red za užitak i nemojte mu dozvoliti da vas požuruje.

Nemojte stati: Ako vam radi nešto što vas dovodi u ekstazu, pobrinite se da ne promijeni tehniku. Jednom kad izađete iz ritma možda se nećete tako lako vratiti. Ohrabrite ga riječima. "To, to!" ili "Samo tako nastavi!" trebali bi biti dovoljni.

Pokažite mu kako se to radi:
Ponekad mu nešto možete objašnjavati do besvjesti, ali kako on ne zna kako se vi osjećate, ne zna što točno napraviti. Zato mu morate pokazati. Stavite svoje prste na njegove i usmjeravajte ga. Tako neće provesti "sate" tražeći pravu točku, a i vi ćete kontrolirati jačinu i brzinu podražaja.
|
0 Responses