Lara
Začinite svoj seksualni život

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi“ svoj seksualni život.

68 (za nju)



Oralna božanstvenost! On radi, a vi uživate. Ovo je ponešto drugačija poza od dobro poznate 69. On legne na leđa na krevet, a vi leđima na njega. Vaša je glava okrenuta prema njegovim stopalima. Ovo je odlična poza i za kunilingus i analingus, samo se pobrinite da mu je ispod glave jastuk, jer će inače imati problema s istezanjem vrata. Ono što je zgodno, u ovoj pozi on rukama može istraživati vaše cijelo tijelo.


Naslonjač / Fuzija



„Naslonjač“ i „Fuzija“ dvije su veoma slične poze. Zapravo riječ je o varijacijama iste poze, no obje su jednako uzbudljive. U „Naslonjaču“ vaš partner sjedne na krevet, vi sjednete na njega i noge stavite na njegova ramena, ravnotežu održavajte pridržavajući se rukama iza sebe. U „Fuziji“ noge su položene na krevet. Samo još treba naglasiti, za ove poze potrebna vam je određena doza snage u rukama.


Duboki udar



Ovo je poza za sve koji vole izazove, osobito kada je nagrada više nego vrijedna truda. Legnite na krevet, stražnjicom uz rub kreveta. Partner stoji uz krevet, drži vas za stražnicu, a vaše su noge na njegovim ramenima. U ovoj pozi podražaj G-točke je jak, i ona će definitivno postati jedna od vaših najdražih.


Obrnuta misionarska poza



Vještina je u pogađanju pravog položaja, užitak je u pogledu. Na slikama se nalaze dvije verzije obrnute misionarske poze. U objema ste okrenuti jedno drugom glavom prema stopalu. U prvom slučaju vaš je partner gore. Ova poza je malo nezgodna što se penetracije tiče i ne preporuča se onima nedovoljno obdarenima. Isto tako pripazite, da penis ne savijete previše. Dobra vijest je da on niti ne mora ulaziti u vas, dovoljna je i vanjska stimulacija.
U drugoj verziji žena je gore. U ovu ćete pozu najlakše doći ako krenete iz sjedećeg položaja. Isto tako pripazite da penis ne savijete više od onog što je njemu ugodno. U ovoj pozi uživat ćete u kontroli penetracije, a on u pogledu na vašu stražnjicu.


Ogledalo strasti



Pripremite se za nevjerojatne orgazne, ali pripremite i trbušne mišiće. U ovoj pozi vaš partner sjedi uz rub kreveta. Sjednete na njega, okrenuti prema njemu, pa se nagnete unatrag, a on vas pridržava. U ovoj pozi bitno je naći zajednički ritam. Poza je u ovom položaju dosta naporna za vaše trbušne mišiće, no možete si olakšati pridržavajući se rukama za pod (staviti i jastuk na pod ako je potrebno) ili se jednostavno pustiti da visite. Krv će vam se spustiti u glavu, a orgazam će biti puno intenzivniji.
|
0 Responses