Lara


Veliki dio ljudske populacije, a pogotovo muške mnogo traži i čita na temu o veličini muškog spolovila. Mnogo samoubistava, ali i egotripova radi veličine penisa. Takav fokus na jednu tačku ljudskog tijela se zove glupost. Da i dalje nebi tražili ženu koja će vam reći "kako imaš dobar komad" izložiti ću nekoliko činjenica:

Prosjećna veličina u Evropi je 14,6 cm! Dakle prosjek je taj, a da bi prosjek mogao biti prosjek mora biti dosta onih sa 10cm i onih sa 19cm. Dakle sve u tom rasponu je normalno.

12cm je prosjećna dubina vagine!? Hm, neki će se zamisliti ... Dakle 12 cm je duga ta tkivna rupa i nakon toga slijedi tzv. vrat u koji jači dodir izaziva bol. Dakle nakon što uđe 12cm pokreti postaju bolni ukoliko su nagli. Naravno da sve može otupiti i to. Šta možemo zaključiti? Ako imate prosjek 14,6cm i možete 12cm ugurati, to je sasvim dovoljno. Sigurno?

Da, 12cm je naučno dokazano za normalno funkcioniranje sexa. Dakle orgazam kod žene može da probudi sve iznad 11,2 cm. To je neki prosjek. Tako da razlika u dužini tu ne igra veliku ulogu. Pa šta onda igra?

Za one koji nisu znali: najbitniji faktor penisa je debljina, a ne dužina. Dakle za žensko zadovoljstvo bitna je debljina, a ne dužina. Pogotovo za starije sa mnogo iskustva. Ono što je tu povezano jeste, da su dužina i debljina dosta povezani, tako je šansa da duži je i deblji je veča.

Prosjek debljine? On leži kod 3,6cm, dakle mnogo ih je sa 2,5 cm i mnogo sa 5,7cm! Istraživanja su pokazala da povezanost dužine i debljine je samo 22%.

Dakle šansa za užitak ako ima velikog je 22%. U večini slučajeva su oni od 12 - 16cm jako debeli. Prosjek recimo kod 13cm je 5,1 cm debljine, što je jako dobro.

Eh sada će se i zadnji razočarati, jer džaba i debljina, ako nije elastičan. Dakle previše tvrd nije dobar, previše savitljiv isto nije. Nego mora da stoji sam od sebe čvrsto, ali da se knap ispod glavića može savijati, pogotovo bitno kod večih komada koji moraju izbjegavati udarac u vrat maternice.

Da nebi se izgubili u brojevima, navesti ćemo činjenicu iz psihiloških analiza koje govore da orgazam žene je ovisan o mentalnoj povezanosti sa partnerom, tako da i najperfektniji može biti neuspješan u orgazmičkim mjerama, ukoliko nema te povezanosti ili kako neki to zovu ljubavi.

Dalje se navodi da je sex u braku kod ljudi koji vole eksperementirati puno orgazmičkiji od vanbračnog.

Malo iz kategorije čuđenja: Postoji dobar broj penisa od 18cm dužine i 1,5cm širine. Veliki je postotak penisa koji imaju veči obim od dužine.

Penis raste do 24. godine života, međutim kod večine sa 16,5 godina stane rasti. Penis je veči kada imaš manji stomak. Penis maksimalnu veličinu dostiže tek u maksimalnoj napaljenosti.

|
0 Responses