Lara
Zašto nam je teško otkriti partneru što želimo u spavaćoj sobi?

Mi žene smo čudesna bića. Dok s jedne strane s lakoćom izražavamo svoje osjećaje, često za sebe zadržavamo svoje želje. A ovo se osobito odnosi na ono što volimo u spavaćoj sobi…

Istina je da imamo mnoge tajne o tome što želimo, a što ne želimo od partnera u seksu. Muškarci su zato često u zabludi o našim željama, pa želite li poboljšati seksualni život, otkrijte mu svoje seksualne tajne.
Evo pet najčešćih seksualnih tajni koje držimo za sebe:

1. Nije nam do seksa koji traje satima

Mnogi muškarci misle da je za zadovoljavanje žena bitna izdržljivost, pa da poput maratonaca moraju satima voditi ljubav. Problem je u tome što nas dugačak seks umara (i prilično je bolan). Zapravo želimo da nas muškarci znaju zadovoljiti bez pretjeranog odugovlačenja, po mogućnosti za manje od pola sata.

2. Ponekad nam je samo do seksa, ne romantike

Iako sve tražimo romantičnog muškarca, koji će voditi ljubav s nama uz nježnu glazbu i svjetlost svijeća, ponekad volimo sirovi seks. Romantika je bitan dio seksualnog iskustva, no postoje trenuci koji i nisu previše romantični, a oduzimaju nam dah. Nije li uzbudljivo kad strgne s vas odjeću i bacite jedan seks na brzinu?

3. Volimo kad muškarac preuzme kontrolu

Istina je, barem što se seksa tiče – volimo kad muškarci vode glavnu riječ. Ne volimo one koji ne znaju što bi sami sa sobom u krevetu, a kamoli s nama… Muškarac bi trebao znati što nas uzbuđuje i to bi trebao prakticirati u spavaćoj sobi, a ne bi smio biti sramežljiv i čekati da mu nacrtamo što hoćemo.

4. Volimo isprobavati nove stvari
Iako imamo različite seksualne maštarije, najčešće nam ih nije lako izreći. Možete njemu prepustiti da preuzme inicijativu i izvlači iz vas što želite i o čemu maštate, ili možete i sebi i njemu obogatiti seksualno iskustvo i sama predložiti nešto novo.

5. Zašto ne ujutro?
Za muškarce znamo da su obično spremni za seks za manje od minute, a nama obično treba predigra. Iz tog razloga muškarci misle da ženama nije do seksa na brzaka ujutro. No istina je da bi nam taj seks uljepšao dan…
|
0 Responses