Lara


Izraz "kap strasti " se samo u Bosni koristi i nigdje više. Na engleskom se zove precum i označava tekućinu koja izlazi tokom napaljenosti kroz penis. Dakle nije sperma, nego druga sluzava tekućina.

Kap strasti je rijeđa i providna, ima specifičan miris, večinu podsjeća na germu. Ima ogromne količine testerona, a po mišljenju večine naučnika ne sadrđi nimalo sperme, tako da se od nje nemože zatrudniti.

U bosni se zove kap, jer kod večine izlazi u malim količinama, kap po kap. Rijetki su slučajevi da izlazi jako mnogo. Poznati su slučajevi da izlazi toliko da se čaša za minut-dva može lahko napuniti. A malo češći su slučajevi da nema nikako ili kap-dvije.

Luči se dakle u prosjećnom slučaju kod napaljenosti, a što napaljeniji to više izlazi, osim naravno kod onih koji to nemaju. Ako je neko poznat po tome da nema, a onda nekad se javi to svjedoči o ekstremnoj napaljenosti.

Kap strasti nije povezana sa potentnošću. Korisno je, ako je žensko jako suha, a može smetati pri pušenju ako je u večim količinama, jer ne godi svim ženama taj ukus.

|
0 Responses