Lara

Otkrijte kakav je u krevetu prije nego što bude kasno

Ugledali ste zgodnog i privlačnog muškarca. Kako znati da će vam s njim biti dobro u krevetu? Jamstava nema, ali ako pažljivo promatrate, možete to doznati mnogo prije nego što ga odvedete u krevet
Gledanje u muškarca ne otkriva baš puno, ali postoje naznake u njegovu ponašanju koje otkrivaju što možete očekivati s njim pod plahtama. Njegov govor tijela, stil, apetit i ponašanje mogu biti vrlo dobar pokazatelj njegovih ljubavničkih sposobnosti. Samo trebate dobro otvoriti oči i pažljivo promatrati.

Kako se kreće?

GULIVER / Getty Images
Vrlo često muškarac koji je otvoren u društvu, otvoren je i u krevetu
Znate one muškarce koje zapazite po načinu na koji hodaju? Da, to su oni muškarci koji se kreću samouvjereno, čvrsto, ali ne tvrdo. Čak i na 20 metara udaljenosti po njegovu hodu možete primijetiti da ima stav. Takvi muškarci bit će dobri i u krevetu jer su svjesni sebe, znaju što žele i opušteni su. Dobar pokazatelj njegove sposobnosti u krevetu je i način na koji pleše. Muškarac koji se na plesnom podiju oslobodi, opusti i uživa u plesu, a pri tome ne promatra gledaju li ga drugi i što o njemu misle, bit će takav i u krevetu. Čuvajte se muškaraca koji su na podiju samouvjereni, a glavni im je cilj šarmirati publiku. Takvi vole samo sebe, a vi ćete im u krevetu poslužiti tek kao zrcalo u kojem će se diviti sebi i svojim sposobnostima. Muškarci koji na plesnom podiju djeluju nespretno, vrlo vjerojatno će takvi biti i u krevetu.

Kako govori?

Što su muškarci otvoreniji i društveniji, to je vjerojatnije da dobro komuniciraju i u krevetu. Nije teško primijetiti dobro raspoloženog muškarca koji veselo razgovara, maše rukama i pršti od životne energije. Da, tu životnu energiju nosi i u krevet u kojemu vam s njim definitivno neće biti dosadno. Ako vam se muškarac svidi, pokušajte uspostaviti kontakt očima s njim. Stidljivi će uglavnom skrenuti pogled, a samouvjereni i zainteresirani neće. Muškarci koji tijekom razgovora imaju stalno jednoličan ton i dosadan izraz lica, vrlo će vjerojatno takvi biti i u krevetu. Dakle, želite li muškarca s kojima će noći ispod plahte biti nezaboravne, promatrajte kakav je u društvenoj komunikaciji i nećete pogriješiti.

Kako jede?
Odavno je poznato da postoji veza između hrane i seksa. Neka istraživanja govore da su hedonisti najbolji ljubavnici. Dakle, moglo bi se reći da uz dobar apetit ide i dobar libido. Promatrajući ga kako jede možete otkriti hoće li biti dobar u krevetu. Ako se raduje hrani i uživa u svakom zalogaju, možete biti sigurni da će znati uživati i u krevetu. Kada se nađete na večeri i on vam ponudi da probate zalogaj onoga što on jede, znači da je s vama voljan dijeliti hranu, ali i puno više. Muškarci koji vole eksperimentirati s hranom, znat će i htjeti eksperimentirati i u krevetu. Drugim riječima, s njim pod plahtama nikada nije dosadno.

Kako dodiruje?


GULIVER / Getty Images
Ako uživa u hrani, velika je vjerojatnost da će uživati i u krevetu
Muškarci koji se uvijek drže na distanci, mlitavo se rukuju i hladni su u komunikaciji, vrlo često su takvi i u krevetu. S druge strane, muškarci kojima nije problem, primjerice, izljubiti mlađu sestru u obraze prilikom pozdrava, potapšati prijatelja po ramenu ili ga srdačno zagrliti, bit će velikodušni i u krevetu. Puno možete otkriti i iz načina na koji vam drži ruku. Ako isprepliće prste s vašima, nježno vas miluje prstom po dlanu, isto će činiti i u krevetu. Što muškarac lakše izražava naklonost fizičkim kontaktom, predaniji u seksu. To znači da s njim možete otkriti puno seksualnih iznenađenja.

Kako ljubi?

Ništa tako dobro ne otkriva njegov seksualni potencijal kao poljubac. Kada vas nakon izlaska poljubi, možete s gotovo stopostotnom sigurnošću otkriti kakav će biti u krevetu. Ako je poljubac mlitav, takav će biti i seks. Muškarci koji znaju dobro ljubiti, znaju biti i dobri ljubavnici. Ako se muškarac na početku ljubljenja susteže koristiti jezik, možete znati da ćete imati dugu predigru s njim. Prvi poljubac s novim partnerom može vam otkriti sve. Ako vam je bilo lijepo, tako će vam biti i u krevetu s njim, ali ako vas se poljubac nije dojmio, neće vas impresionirati ni njegova izvedba u krevetu. U svakom slučaju, znat ćete želite li ići dalje ili ne.
|
0 Responses