Lara
Dobro poznavanje erogenih zona ključ je zadovoljavajućeg seksualnog života

Koja je odličnog seksa? Erogene zone. I ne samo one očite za koje svi znamo. Ovog puta izostavljamo one najpoznatije (usne, spolne organe, bradavice) i koncentriramo se na one koje su češće zanemarene. Donosimo pregled tih erogenih zona, kao što točno učiniti da biste jedan drugoga izludili i učinili svoj seksualni život još boljim.

1. Kosa.
Vlasište je prepuno živčanih završetaka, zbog čega vas igranje s kosom ili milovanje po glavi oboje može poprilično uzbuditi. Većina muškaraca i žena voli da im se dodiruje kosa i tjeme, osobito ako je riječ o senzualnoj masaži. Ono što možete isprobati je da se zajedno okupate i jedno drugome operete operete kosu. Miris šampona, vruća voda, vaša gola tijela i erotična masaža vlasišta... mogli bi vas lansirati u pravu ekstazu.

2. Noge. Nije važno imate li savršene noge, "vruće" točke su većini nas jednake: unutarnja strana bedara, stražnja strana koljena, zglobovi i prsti na stopalima. Može početi od prstiju (ili od zglobova ako vas ili njega prsti i stopala baš ne privlače) na stopalima. Neka vam izmasira stopala, pa zglobove, a onda neka prijeđe na grickanje i poljubce. Neka se polako kreće prema gore koncentrirajući se na stražnju stranu koljena, koja je veoma osjetljiva. Dok dođe do unutarnje strane bedara... vi ćete već biti izluđeni od užitka. Isto vrijedi i obrnuto, ovo možete i vi njemu napraviti. Učinak će biti isti.

3. Uši.
Šaputanje slatkih sitnica na uhu samo je jedan način kako da se uzbudite, a tek kad dođe do nježnih dodira nosom, poljubaca i grickanja...neke žene mogu doživjeti orgazam samo ovim podražajem. Iako je ovo češće erogena zona za žene, i mnogi muškarci uživaju kad im se poigrate ušnim resicama.

4. Leđa. Ona su često zanemareno područje, no i za vas i za njega ovo je jednako uzbudljiv dio tijela, pa već i lagan dodir po leđima može poslati trnce užitka po cijelom tijelu. Što možete raditi na leđima? Sve - masirati, gladiti, ljubiti, lizati... Jedno drugome može prstima ispisivati poruke po leđima, a to možete učiniti i pomoću kista i jestivih boja (ili rastopljene čoklade) - a nakon toga sve što ste ispisali morate "očistiti" jezikom. Sjetite se i lika Lucy Liu u seriji Ally McBeal koja je muškarca potpuno izludila gladeći ga kosom. Isprobajte i vi isti trik.

5. Trbuh. Možda stalno skrivamo naše trbuščiće zato što kad ih se senzualno dodiruje to može biti veoma uzbudljivo. Ali - kao prvo prestanite brinuti o "ljubavnim jastučićima" ili strijama na trbuhu. On vas voli takvu kakva jeste i vjerojatno uopće ne primijećuje sve te manjke koji vas muče.. Neka vam nježno gladi i ljubi trbuh, a vi se samo opustite i uživajte.

5a. Pupak. Pupak je veoma osjetljiv i ima mnogo živaca koji vode sve do vaših prepona. Jedno drugome kružite prsitma oko pupka, pa ljubite kožu oko pupka, i nježnog ga grickajte.

6. Vrat i ključna kost.
Ova erogena zona može poslati žmarce po vašoj kičmi, i to doslovce jer su živci u ovom području povezani s živcima u genitalnom području. Tehnika je ista za oboje - počnite s prstom "crtati" male krugove, postepeno ih povećavajući. Pređite na poljubce pa se preselite na područje vrata, gdje nastavite sa senzualnim poljubcima, lizanjem i grickanjem. Istovremeno neka vam ruke istražuju ostatak tijela - grudi, leđa...

7. Područje ispod i oko grudi - za vas.
Osim na bradavice neka se skoncentrira i na područje oko vaših grudi koje je prilično osjetljio. Na ovo poručje posebno dobro djeluje toplo-hladni podražaj, pa neka uzme kocku leda i poigra se s vama...

8. Torzo - za njega. Od vrha do dna, obožavat će kad ga krenete lagano dodirivati, ljubiti i grickati. Osobito se skoncentrirajte na područje u obliku slova V između bokova i prepona jer je to super osjetljivo područje za njega. Gladite ga i nježno ljubite, ali se ne spuštajte niže prebrzo. Neka malo pati od uzbuđenja. Neki muškarci volje i grublju masažu ovog područja, to može i pomoći i u postizanju erekcije.

9. Prsti, dlanovi, zapešća. I za vas i za njega ovo su jedna od najosjetljivijih područja tijela. A ako ga želite posebno uzbuditi na prstima mu možete simulirati svoju oralnu tehniku. Sišite mu prste različitim intenzitetom. I ovdje su lizanje, grickanje i poljubci dobrodošli. Za ekstra doživljaj - onom koji dobiva "tretman" povežite oči.

10. Perineum- za njega.
Područje između testisa i anusa za njega je najosjetljivija točka. Dovedite ga do ekstaze svojim umijećem. Nemojte biti sramežljivi jer je to područje gdje se skriva njegov veliki užitak. Gladite ga ondje prstima i zadirkujte jezikom i biti će potpuno vaš i moliti vas za još. Nemojte zanemariti niti testise - jer su i oni erotska zona za muškarce.

Budite nepredvidivi i avanturistički raspoloženi, istražujte jedno drugom tijelo i prepustite se užitku. Večeras se u krevet zaputite s ovim erotskim savjetima na umu i garantiramo vam nezaboravnu noć.
|
0 Responses