Lara
Čudim se da ovo mnogi nisu znali pa zato i pišem. Naime kada osjetiš orgazam možeš zatvoriti putanju izlaska sperme i tako spriječiti izlazak sperme, a doživjeti orgazam. To se zove reverse orgasm.

Kako? Fino. Kada osjetiš da trebaš špricnuti zatvoriš kažiprstom i palcem dovod između jaja i tijela penisa i tako spriječiš izlazak. To treba odmah na početku spermovoda tj. što bliže jajima uraditi i jako stisnuti i nipošto puštati. Nekada je to jako dobro ukoliko to spretno žensko uradi, jer od orgazma se može popustiti pa pustiti.

Eh sada, štos je u tome da ne smiješ puštati dvije minute ukoliko želiš zadržati spermu, jer u roku dvije minute ako pustiš ono će sve odjednom izletjeti. A ako želiš da špricneš na oređeno mjesto, to može biti i dubina vagine, ukoliko se cilja trudnoća, onda možeđ držati dok se ne pozicioniraš tačno gdje hoćeš i onda pustiš mlaz.

Ovakav orgazam u neodređenom broju slučajeva ne dovodi do spuštanja erekcije, nego samo do orgazma.

OPREZ: Ovo se ne smije često raditi, a pogotovo ne više puta za redom, jer stvara određene probleme koji nisu tako kobni, dok neko ne pretjera. Dakle jednom u sedmici je ok, nemoj više.

Dalje je bitno ako tako uradiš, a ne špricneš onda nastoj da kasnije to isprazniš.
A ako si samo zaustavio da bi na određeno mjesto špricnuo onda kada špricneš dobro iscjedi ono što ostane u sjemenovodu jer će te kasnije peći pri prvom pišanju.Najbolje je da nakon toga još jednom normalno svršiš. Onda si siguran da je sve čisto.

Ukoliko od vas neko ne svršava u mlazovima, ovako sigurno hoće. Nemojte se iznenaditi ukoliko van vagine špricate koliko može baciti i koliko toga ima odjednom.
|
0 Responses