Lara
Budimo iskreni i priznajmo: u dugotrajnim vezama seks često postane dosadan. Sve već znamo, sve je već doživljeno, lako predvidivo... Upravo zbog toga znaju nastati ozbiljni problemi u vezi
Takav razvoj situacije je normalna pojava i ne treba to shvaćati previše ozbiljno. Seksolozi tvrde da problemi počinju onda kada se partneri počnu opterećivati time. Savjetuju da se opustite i upustite u zabavnu pustolovinu.

Guliver/GettyImages
Seks u uredu posebno je uzbudljiv jer je zabranjen
Dakle, vrijeme je da pustite mašti na volju i postanete zaigrani. Ako seks shvatite kao igru, počet ćete uživati i zabavljati se. Za razbijanje seksualne monotonije najbolje je da promijenite lokaciju. Učinite to na nekom neuobičajenom mjestu!

1. Na balkonu
Ako imate balkon koji je barem malo skriven, to može biti vrlo dobar početak za nova seksualna iskustva. Adrenalin će pojačati uzbuđenje, a doživljaj će biti spektakularan. Možete to napraviti po danu ili po noći, izbor je vaš. Ako nemate balkon, uvijek možete otići u hotel koji ima. Oni koji su probali kažu da je to nezaboravno iskustvo.

2. U automobilu

Sada vjerojatno mislite: ma kakav automobil, nismo djeca, a i prostor je previše skučen i neudoban. Ali probajte se sjetiti osjećaja kada ste bili tinejdžer i kada ste se mazili u automobilu sve dok niste morali doma… Priuštite si seks u automobilu i vratite mladost. Samo pazite gdje ćete parkirati…

3. Na izletu u prirodi

Ima li boljeg načina vraćanja prirodi od seksa u prirodi? Izlet može biti vrlo egzotičan, čak i ako je riječ o jezeru na kojemu ste bili već nekoliko puta. Neka sada bude drugačije. Opustite se i uživajte, ali sklonite se na mjesto na kojemu nećete biti viđeni. Svježi zrak i mirisi prirode učinit će svoje.

4. U polju

Guliver/Getty Images
Kuhinja je odlično mjesto za seks
To će biti lakše ako živite u ruralnoj sredini. Ali čak i ako živite u gradu možete pronaći nekakvo polje u blizini. Seks na velikom, otvorenom polju može biti vrlo uzbudljivo iskustvo. Prije nego što se prepustite strasti, provjerite samo da nema otrovnog korova ili znatiželjnih životinjica. Ova lokacija sasvim sigurno probudit će zaspale strasti.

5. U kuhinji
Kuhinja nudi nebrojeno mnogo mogućnosti za dobar seks. Kuhinjski elementi, stolci, stol, pod, hladnjak… Iskoristite blizinu ove uzbudljive prostorije i priuštite si nezaboravan seks koji će oživjeti vašu pomalo usnulu vezu. Možete dodati i mali bonus uzbuđenju: iskoristite namirnice iz hladnjaka…

6. U bazenu

Bazen je sjajno mjesto za nezaboravan seks. Voda čisti sve, a izaziva uzbuđenje. Osim toga, bazen je vrlo zahvalan prostor jer možete to učiniti u vodi, na rubu bazena, uz bazen, na ulaznim stepenicama... Mogućnosti je bezbroj, a vi odaberite ono što vam se najviše sviđa.

7. U uredu

Ako imate svoj ured na poslu – po mogućnosti s bravom za zaključavanje – iskoristite to! To je zabranjeno mjesto za seks, a svi znamo da je zabranjeno voće najslađe. Iznenadite svoju dragu ili dragoga ručkom u uredu i desertom koji će se dugo pamtiti…
|
0 Responses