Lara

Vidjeti nešto starijeg muškarca i znatno mlađu damu u njegovoj pratnji, danas više nije nikakva rijetkost. Naprotiv, takvih je parova sve više, kako u svijetu slavnih (Harrison Ford i Calista Flockhart, Dolores Lambaša i svi njezini 'dečki'), tako i među običnim smrtnicima.

Zli jezici će, naravno, ovakve veze prokomentirati riječima kako je u pitanju, prije svega, materijalni interes koji mladu i zgodnu damu veže uz podosta starijeg gospodina, no stručnjaci za veze se ipak ne bi složili s njima.

-.--.-George Clooney
George Clooney
Kako kažu, žene biraju starije muškarce zato što su stabilniji, smireniji i imaju mnogo više strpljenja, kako u seksu, tako i vezi. S obzirom da imaju i manje testosterona, manje su i arogantni, promijene raspoloženja kod njih nisu tako česte, a zbog bogatog iskustva, ne samo da znaju kako osvojiti ženu, nego je i zadržati pored sebe.

Moć je najveći afrodizijak

Osim seksi sijedih zalizaka, stariji muškarci, koji su svakako i uspješniji, ženi mogu pružiti i financijsku sigurnost, koji mnogi mlađi muškarci ne mogu. Jednostavno, djevojka u društvu starijeg muškarca ne mora se zamarati problemima, koji su u vezama s vršnjacima redovno prisutni, već je u prilici da opušteno uživa uz svog 'taticu'.

Naravno, u cijeloj priči ne bi trebalo zanemariti ni faktor moći i uspješnosti, koji je u svijetu u kojem živimo, za mnoge zapravo najveći afrodizijak. Objašnjenje je opet vrlo jednostavno - muškarac visokog statusa ulijeva sigurnost i snagu, što mlađe žene cijene i u čemu prepoznaju ambiciju i bogato životno iskustvo.

I još se zbog nečega djevojke u društvu starijeg muškarca osjećaju sigurnije. Naime, njemu više nisu vrhunac zabave ispijanje piva s prijateljima, gledanje utakmica i trčanje za svakom suknjom, već želi što više vremena provesti u društvu partnerice. A to odgovara svakoj djevojci.

|
0 Responses