Lara
Neki misle čak da je mit da muško može da svrši bez ruku. No, morati ću vas razočarati, to nije tako. Svaki muškarac, neki bez vježbe, a neki se napate, mogu postići to. Dakle iz skroz opuštenog stanja ga dići bez ruku. Za to se koristi mišić čije ime sam zaboravio, a on se nalazi između šupka i jaja.

Taj mišić nije samo bitan za to, nego i za jačinu orgazma. Najpoznatija njemačka naučnica je dokazala na testu od 3000 muškaraca da je to presudni faktor jačine orgazma. Što je taj mišić veči, bolji je orgazam.

Dakle, možete provjeriti to tako što pokušavate malo da podignete penis sa tim mišićem. Nastavite li pokušavati i dizati polahko, onda će on početi rasti i biti će još lakše nastaviti sa tim.

Ključna tačka je nediranje! U stanju polutvrdog spolovila treba nastaviti sa tim mišićem. Neki će se tu umoriti. Međutim ko nastavi doživjeti će do tada neviđenu veličinu svog penisa. Bitno je napomenuti da je od izuzetne inaće važnosti, a pogotovo ovdje, da se obrije penis. Tako je stimulacija puno jača.

Ko nastavi tako u najtvrđem stanju dobiti će izlijeve kapi strasti, a oni koji je nemaju, možda prvi put im nešto i izađe. Ko nastavi neka ne dira ništa rukama i neka posmatra kako se jako trga penis izbacivajući mlazove sperme.

Dakle ovo postoji i lično mogu to da radim, a nisam nikada vježbao.

Još bih napomenuo da taj mišić se može stimulirati i rukom i osjetiti, tako da pritisak na njega strašno utiče na napaljenost. Nježne žene ili vješte, mogu napipati između jaja i penisa prazni dio i tu treba pritisnuti jako prema penisu. Ako je nespretna, bolno će biti za njega. A ako uspije neka se čudi što on postane žestok.
|
2 Responses
  1. hot Says:

    Zvuci zanimljivo.. Morat cu probati. Vidio sam i jedan pornic na kojem frajer samo trza samim kurcem i u jednom trenutku se pocne grciti i svršavati. Izgledalo je predobro. Baš je dobro svršio a da nije taknuo kurcinu.


  2. Unknown Says:

    Uhh pa to se moze postovi snagom uma.A osecaj je nevjerojatan i pražnjenje obilno.