Lara
Ponovno ga oduševite

Vidjeli ste jedno drugo iz svih kuteva bezbroj puta. Radili ste sve što vam je palo napamet. I što sad? Kako održati strast? Kako ga oduševiti? Stiže nekoliko malih podsjetnika.

Prvo, entuzijazam.
Brzo odgovorite! Kad ste posljednji put vi inicirali seks? Hmmm? Mislite si koga briga? Njega briga. Ne počete li i vi činiti prvi korak, on ne može percipirati vašu želju. Vjerujte da ste korak da on počne misliti zašto ne želite seks? I da li je problem u njemu? Nemojte si to dozvoliti. Krenite u napad!

Raznolikost

Problem ljudskih bića je u slijedećem. Lako razviju naviku, a seks nije baš područje u kojem biste 365 dana u godini trebali raditi isto, zar ne? Zašto? Jer seks je zabava. Isprobajte cijeli lunapark. Nemojte se samo voziti na vrtuljku.

Isprobajte nešto naughty

Povremeno morate učiniti nešto jako, jako zločesto i hrabro. Najčešća pustolovina je seks na javnom mjestu. Rizik da vas netko može uhvatiti daje dodatni osjećaj zadovoljstva. Iznenađujuće je koliko žena i muškaraca uživa u ovakvom seksu. Probajte (ili ponovite) i vi!

Budite mmmmm.... "ljubazni"!

Ne, ne mislimo na pomoć pri nošenju vrećica iz dućana ili nešto slično. Mislimo na velikodušnost kada je u pitanju oralni seks. Ne škrtarite! Radite to često, dugo i sa željom. Rezultati zagarantirani!

Pažnja!

Tijekom braka naletjet ćete na stvari koje će vam odvući misli od njega - posao, hobiji, prijatelji... Često će vam na pamet padati rečenice (a najvjerojatnije ćete ih i izreći) "Da me voliš, sad bi to uradio!". Nemojte koristiti takvu vrstu manipulacije. I sami možete nešto uraditi, zar ne? Također, u braku se seks doživljava kao još jedan posao. No, vaš suprug osjeća da je vaša pažnja prešla isključivo na djecu i to mu se ne sviđa. Promjenite to. Sjetite se kako vam je bilo. Uživajte ponovo u tome. Bolje se organizirajte, i sve ćete stići, tako i na seks!

Samopouzdanje

Mislite li da ste dobri u krevetu? Odlično! Najseksi stvar koju ćete ikada ponijeti u krevet sa sobom je samopouzdanje. Čitajte o tome, učite... Nikada nije kasno. I ne razmišljate o nedostacima, to nije prvi trenutak za to.
|
0 Responses