Lara
Što kad on više ne može...

Veliki broj muškarca u tridesetim godinama i kasnije sa partnericama sličnih godina suočava se sa, u nedostatku boljeg izraza, problemom. Nakon uživanja u seksu i postignutom orgazmu, gubi interes da ponovi isto kroz neko kratko vrijeme. Ako partnerica pokaže želju za još, trebat će mu od 40 i više minuta da uopće postigne erekciju, a ponovni orgazam je vrlo upitan i često vrlo teško ostvariv.

Ne ulazeći u bit, možemo reći da je statistički gledano ovo vrlo uobičajena pojava. Kao i u svemu tako i po ovom pitanju postoje iznimke, ali zato ih i klasificiramo - kao iznimke.

Bez obzira na ljubav, zainteresiranost prema supruzi ili partnerici, metaforički rečeno nebrojeno puta osvojenom teritoriju, osim zadovoljenja fizičke želje ne izaziva neke druge nagone i potrebe. No, nije sve samo na muškarcu. Ni partnerica ne šalje jednake signale. Nije tijekom cijelog mjeseca jednako zainteresirana za seks.Njezina psihička i fizička želja za seksom najizraženija je u plodnim danima, što muškarci lako uoče i "nanjuše", pa je i njihova motiviranost i želja češća i veća.

Uzimajući u obzir samo ova dva razloga, psihičku potrebu muškarca i reakciju njezinog organizma, možemo i sami zaključiti da je to prirodno stanje stvari u datim okolnostima. No, postoji rješenje koje može malo popraviti situaciju. Nužno je da promijenite premisu u glavi, a to je orgazam kao krajnji cilj. Sama radnja, dodirivanje, maženje, razne igrice i priručna pomagala može učiniti ponovljenu aktivnost interesantnijom i intenzivnijom, a ako se dogodi i orgazam tim bolje.
|
0 Responses