Lara
Začinite svoj seksualni život

Ponovo vam donosimo poze kojima možete začiniti svoj seksualni život. Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi“ svoj seksualni život.

Vijak



Ime govori sve o ovoj pozi. Što on više vrti (šerafi) kukovima, to vi više uživate. Legnite na bok uz rub kreveta ili kauča, noge savijene u koljenu. Partner kleči okrenut prema krevetu i ulazi u vas straga. Ova poza pruža puno slobode kretanja, potrebno je veoma malo snage i omogućava zanimljiv kut penetracije te mogućnost rotacije. Zbog svega ovog ovo je jedna od najboljih poza u seksu.

Supleks



Potez iz hrvanja koji će ga definitivno oboriti s nogu, i koji će htjeti opet iznova. U supleks oralnoj pozi vi sjedite na rubu kreveta ili kauča. Partner leži na leđima, ramena su na podu, zdjelica je povišena na kauču ili krevetu, noge su položene na vaše. Partner se može opustiti dok vi "obavljate" felacio iz sjedeće poze. On može uživati u pogledu na vas i koristiti ruke kako bi vas milovao i istraživao vaše tijelo.

Kolijevka



Ova je poza toliko zabavna da ćete je htjeti prakticirati od kolijevke pa do ... . Za ovu pozu bit će vam potrebna snaga u rukama i nogama, no definitivno nećete zažaliti ako je isprobate. Stopalima i dlanovima se oduprite o krevet ili pod, partner ulazi u vas klečeći. On će također obožavati ovu pozu jer će imati fenomenalan pogled na vaše tijelo.

Biserna vrata



Ako tražite vrata do raja, moguće je da ste ih našli. Poza Biserna vrata jedna je od najboljih ako volite intimne poze s puno tjelesnog kontakta. Za razliku od obične poze sa ulaskom straga, ova poza nudi laku dostupnost vaših grudi i vrata i istovremeno penetraciju pod kutem za jaku stimulaciju G-točke. U ovoj pozi legnite leđima na njega (oboje ležite na leđima), on straga ulazi u vas, a rukama istražuje tijelo, dodatno stimulira klitoris...

Twister



Ovo je zabavna varijacija popularne igre Twister i odličan način da se dobro upoznate s vašim tijelima. Ovo je varijacija poze škarice jer su vam noge isprepletene. Okrenuti ste jedno prema drugome kao u pozi 69, naslonite se na lakat, a nogom jedno drugo obuhvatite preko struka. U ovoj pozi kut penetracije je malo neobičan, i morate pripaziti da penis ne savinete više nego što je to vašem partneru ugodno. No jednom kad se uhodate, postat će jedna od vaših najdražih poza.
|
0 Responses