Anonimno
Posle dugo godina u braku pocelo je kao i kod svih da dolazi do zasicenja u sexu. Dok vodimo ljubav uvek zamisljam neku scenu sexa i tako sam dosao do saznanja da me pali kad zamisljam da mi drugi jebu zenu a ja to sve posmatram.Vise puta sam joj nabacio kako treba da joj nadjemo nekog i kako bi ja to voleo da vidim, ali sve je to bilo uzalud jer je uvek govorila da sam joj ja dovoljan.

Jednog nedeljnog jutra leskarimo ja i zena u krevetu i opet ja pocinjem pricu kako joj treba naci nekog i to sa velikim kurcem a ne kao ovaj moj jedva 17 cm. Ona dobro raspolozena smeje se i kaze pa ajde nadji. Smesim se i ja i vec smisljam plan.

Sledeceg dana rekoh joj da sam smislio plan i da treba pogledati pornic sto se daje u bioskopu. Znatizeljna o cemu se radi, jedva doceka vece ispitujuci me sta sam to smislio. Dodje vece i rekoh joj da obuce minjak ali bez gacica. Posle malo negodovanja poslusa me, obuce se i podjosmo.

Seli smo u zadnji red i to videvsi da jedan momak sedi sam propustih je da ide prva kroz red kako bi sela do njega. Ugasise se svetla, poce film ali poceh i ja da je pipkam po nozi i ljubim po vratu. Momak to primeti skinu jaknu stavi preko nogu i zavuce ruku ispod jakne. Sve to ja pomno pratim i zavlacim ruku pod suknju moje zene sve dublje.
Ona mi uhvati ruku i sapuce mi: el si normalan, sta radis, gledaju nas. Ma ko gleda nas, gledaju film a i u zadnjoj smo klupi niko nemoze da nas vidi osim ovog tvog komsije.Video je kad sam te mazio pa se popalio. Sta mislis zasto je stavio jaknu medju noge i sta radi sada.
Pogleda u njegovo medjunozje i ne moze da veruje, momak ga drka, zatim sasvim zbunjeno podize glavu i pogledi im se sretose. Kao oparena brzo okrenu glavu ka meni crvena u licu rece: on drka na mene!
Pribra se malo i onako smejuci pita me: je li to taj sto si mi ga nasao?
Nije rekoh ali kad smo vec tu moze da posluzi. Okreni se i daj mu osmeh da ga ohrabris da nastavi igru. To i uradi. I zavodnicki se smeskajuci gleda pravo jaknu koja poskakuje. Skinuh i ja jaknu i stavih je medju noge, izvadih kurac, uzeh zenu za ruku i zavukoh ispod jakne. Nije se bunila onako napaljena ocekivala je verovatno to. Uhvati me za kurac i poce mi drkati. Poceh da je milujem podizuci minic sve vise prema bedrima.
Sapnuh joj da uhvati i ovog momka da se ne muci sam, a ona vec dobro napaljena ali se kao necka i pita: pa kako?
Sta kako samo zavuci ruku kao meni sigurno nece da se buni. Ma ne mogu, ti si lud.
Ajde molim te da ispunimo neku fantaziju a ova je sama dosla. Samo neka izgleda kao da ja ne znam. Ona zavuce ruku kod momka, on je pogleda sa osmehom i krajickom oka trazi mene da vidi da li nesto primecujem. Moja zena mu samo namignu i on se opusti.
El si ga uhvatila pitam je? Uh jesam i samo da znas koliki mu je vec sam navlazila. Pipnem je pravo za golu picku, kad stvarno .To i mene popali pa mi kurac ocvrsnu kao kamen.
Momak upita zenu ko sam ja, a ona mu rece: to mi je muz ali ne brini, nista ne vidi jer i njemu drkam. Sada cu mu reci da mi miluje picu a ti gledaj. Okrene se prema meni i rece da je momak napaljen extra i da je milujem po pici a on da gleda. Krenuh ja ali mi smeta minjak .
Podigni se malo smeta mi minic rekoh joj. Ona to ucini a ja otpozadi uhvatih minic i digoh ga skroz na bokove, tako da ona ostade skroz gola samo u cipkastim carapama sa halterima.
Kad to vide momak samo sto ne pade u nesvest i jos ja poceh da joj stavljam prst u picku…
Hocu i ti da me milujes rece mu. Ali kako kad te muz miluje ?
Ja cu se podici a ti mi zavuci prst u dupe i tako i uradise. Poce moja zena nesto da se meskolji i jace da nam drka ja je upitah sta je a ona mi pokaza da joj je i njegov prst u dupetu.
Uh kakva si ti kurva jebo te, sapnuh joj, a ona poce jos zesce da mesa.
Volis kad ti kazem da si kurva je li?
Aha ali prave kurve rade jos nesto a ne samo drkanje. Jos samo da vidis njegov kurac pao bi u nesvest.
Ajde kurvice pokazi mi ga.
Ona ga izvadi ispod jakne i ja ostadoh otvorenih usta. Jednom recju ogroman… Kad ga videh poceh da svrsavam kao lud a ona se samo smeje.
Sta je bilo ovo, svidja ti se?
Au da a tebi kurvice? I meni. Hocu da se jebem sa ovim, mogu li, molim te?
Mozes ali kako ovde?
Ne ovde, idi ti u muskom wc-u zakljucaj se u jednoj kabini a ja cu ti spremiti predstavu.

Tako i bi. Posle 10 tak minuta smeh i ulazak u wc. Moja zena zakljucava ulazna vrata wc-a i baca se na njega. Ljubljenje, vatanje, grljenje i u jednom trenutku ga ona zaustavi i rece mu da moze da radi snjom sta mu je volja ali da mora uvek i na svakoj reci da je zove kurvice.
Pristade on.
Nasloni je na lavabo i pita: kazi kurvice sta hoces, sta da ti radim? To me popali i ja krenuh uveliko da drkam, da ih slusam i kroz otvor na vratima gledam.
Hocu da me jebes i to jako kao sto nijednu dosad nisi, hocu da me razvalis a ne kao onaj moj muz.
Kurva je znala da me to pali i vodila je igru. Nabi ga on silovito a ona vrisnu.
Tooo, jebi me, jebi kurvu, jos samo da je tu i moj muz da vidi sta je kurac. Htela bih pred njim da me jebes a on to da ne vidi. Jebaces ti jos ovu kurvicu. Ahhhh, toooo, jebi me jace.
Ja vec u najvece svrsavam ali mi kurac ne pada, drkam dalje i gledam najbolju predstavu vremena svih. Momak ga je gurao kao lud a ova moja samo vristi.
Tooo, nabij ga, jebi me, jebi jace, uh da me samo muz vidi.
Mozda i hoce kurvo, da vidi sta znaci razbijanje. Jebacu te gde god stignem, mozda i vidi tvoj muz.
Uh tako, tako, jebi me, jebi gde i kad hoces ko jebe mog muza neka gleda i uci.
Pali te to kurvo da te muz gleda dok te jebem?
Uf, jako, samo neznam kako to da izvedem da me ne otera u pizdu materinu.
Uh kako si me popalila kurvetino, nemogu vise, svrsicu.
Ako, uh, udaraj sad najace sto mozes, razjebi kurvu, ufff.
Poce da jebe pomahnitalo a ova moja samo uzdise.
Tooo, toooooo, svrsi u mene…
Momak poce sve silovitije, dok mojoj zeni pocese da klecaju noge i sjuri joj svo seme u picku.
Uh bila si dobra kurvica, ovo je bio najbolji film koji sam gledao.
Uze broj zeninog telefona, umi se iznad lavaboa i ode. Ja istrcah iz kabine, i poceh da ljubim zenu, sa kurcem u ruci.
Ona se smeje i pita: kakva sam bila? Hoces i ti da jebes ovu kurvicu?
DA rekoh.
E ne moze, ja sam sad nasla novog jebaca, i okrete se smejuci se.
Ja je uhvatih za struk i gurnu je na isto mesto gde je dosad jebena i sjurih ga svom silinom.
Volis da ti razbijaju zenicu, a? Pricaj mi.
Volim, jedva sam se suzdrzao da ne izletim iz kabine i dodjem da drkam pred vama.
Uh kako me je razbio, jebi me i ti jace da budem – prava kurva. Kad bi imao jos neko da me jebe.Voleo bi to zar ne?
Voleo bih.
Kazi mi sta sam ja .
Pali te to kurvo, a?
Daaaa.
Ti si jedna kurvetina koju ce od danas svi da jebu pred mojim ocima.
Kad to cu poce da svrsava glasno a i ja svrsih po ko zna koji put. Obukosmo se i podjosmo kuci.
Na izlasku iz bioskopa bese onaj momak sto mi razvali zenu, nasmeja se i dade joj pusu. Ja normalno kao to nevidim. Zadovoljni sexom,sa smeskom na licu, poljubih zenu, zagrlih je i krenusmo put kuce.
|
0 Responses