Lara
Ljepota, pamet, seksipil i šarm, što više muškarac može poželjeti od žene? I dok bi većina muškaraca umrla za taj ubojiti spoj, postoje neki stereotipi koji su im potpuno neodoljivi
Koje su to stvari zbog kojih muškarcima klecaju koljena? Možda ćete se iznenaditi odgovorom, ali muškarci ne padaju na šminku ili konfekcijski broj 0. Privlače ih atributi poput kovrčave kose, dugih nogu i naravno - oblina.

1. Žena u crvenome
Muškarci obožavaju vidjeti ženu u crvenoj haljini. Znanstveno je dokazano da su muškarcima seksualno privlačnije žene koje nose crvenu odjeću, što pokazuje da je uistinu riječ o romantičnoj boji. Stoga idući put kada se budete spremale za izlazak s partnerom, neka jedan od odjevenih predmeta svakako bude crven.

2. Duga kovrčava kosa
Ako ste mislile da je nanošenje velikih količina šminke i detaljno uređivanje od glave do pete ono što privlači pažnju muškarca, prevarile ste se. Najjednostavniji način da privučete muškarca je da pustite kosu i nakovrčate je. Muškarci, naime, najprije uočavaju dugu kovrčavu kosu, koju smatraju neodoljivom.

3. Tijelo s oblinama
Odavno je poznato da muškarci ne vole mršave žene, ali to ipak ne spriječava žene da uporno pokušavaju biti mršave pa su stalno na nekim dijetama. Muškarci vole obline jer, kako kažu, takve žene izgledaju zdravo i seksipilno. Dakle, prestanite gladovati, nabacite normalnu težinu i uživajte s muškarcem svojih snova.

GULIVER / Getty Images
Muškaraci vole kovrčave brinete
4. Duge seksi noge

Muškarcima klecaju koljena od dugih ženskih nogu. Smatraju to najženstvenijim dijelom ženskoga tijela i uživaju kada vide ženu dugih nogu kako graciozno hoda u minici. Ako ste ponosna vlasnica takvoga para nogu, priuštite mu jednu 'privatnu' gracioznu šetnju…

5. Duboke tamne oči
Bez obzira na to imaju li plave, crne, zelene ili smeđe oči, žene u njima skrivaju emocije. Muškarci su slabi na žene s velikim očima koje im, kako kažu, ulijevaju povjerenje. U jednom istraživanju muškarci su priznali da u velikim ženskim očima mogu vidjeti odraz svojih pozitivnih osobina.


6. Brinete, a ne plavuše
Jedno istraživanje tvrdi da muškarci više vole brinete, nego plavuše. To posebno dolazi do izražaja kada biraju životnu partnericu. Plava kosa možda djeluje glamurozno, ali u tamnijoj kosi ima nešto šarmantno što privlači muškarce. Istraživanje je otkrilo i da se muškarcima tamnokose žene čine stabilnije i osjećajnije, što su dobre kvalitete za suprugu.

7. Inteligencija
Ljepota u kombinaciji s pameću čini ubojitu kombinaciju. Inteligentna žena brzo pronalazi put do muškarčeva srca. Neki muškarci priznaju da im je kod žena najprivlačniji intelekt jer obožavaju kada su im žene u razgovorima ravnopravni partneri.
|
0 Responses