Lara
Seksualno nezadovoljstvo jedan je od glavnih razloga za prekid veze i rastavu braka. Užurbani život, posao, stres i djeca samo su neki od uzroka koji dovode do opadanja kvalitete seksualnog života među partnerima
Muškarci i žene gotovo jednako griješe u seksu, ali postoje načini na koji žene mogu poboljšati seks s partnerom. Seksualni terapeut Chuck Altmix savjetuje žene kako se trebaju ponašati ako žele zadovoljavajući seksualni odnos s partnerom.

1. Nedostatak seksualne komunikacije
Muškarci ne znaju čitati misli. Ako imate skrivenih želja i fantazija recite to partneru jer on ne može pogađati što se događa u vašoj glavi. Ako vi budete šutjeli i očekivali da on vaše želje ispuni spontano, mogli biste ostati nezadovoljene i frustrirane. Stoga recite partneru jasno i otvoreno što želite.

2. Skrivanje seksualne energije
Žene su odgajane da budu pristojne djevojčice, djevojke i žene. Međutim, u seksu biste trebali zaboraviti na odgoj. Pokažite partneru da možete biti zločeste te da uživate u seksu s njim. Inicirajte seks, igrajte se, eksperimentirajte s donjim rubljem, predložite neuobičajne seksi poze... Muškarci vole kad žene tu i tamo pokažu inicijativu.

3. Očekivanje da on razmišlja kao žena

Većina žena izjednačava seks s ljubavnom romansom. Međutim, muškarci ne trebaju romansu da bi imali seks. Oni ponekad žele čisto fizičko zadovoljstvo bez romantične večere, odlaska u kino i dvosatne predigre. To, naravno, ne znači
Guliver/ Getty Images
Recite mu što očekujete i želite jer on ne može čitati vaše misli
da seks uvijek tako treba izgledati, ali ponekad mu dopustite da uživa u onome što voli na način koji želi.

4. Odbijanje seksualne različitosti
Nemojte se bojati isprobati nove stvari. Nikad ne znate je li nešto dobro dok to ne probate. Dosadu u spavaćoj sobi razbijte novim idejama. Nemojte se sablazniti ako vam predloži seks na otvorenom, u automobilu ili liftu. Nije smak svijeta ako on zaželi da budete medicinska sestra, a on vatrogasac. Probajte, možda vam se svidi.

5. Stav da je on odgovoran za vaš orgazam
Mnoge žene misle da je muškarac dužan dovesti ih do orgazma. Istina je da za muškarca nema ljepše nagrade nego kad svojoj partnerici priušti orgazam, ali on to ne može sam napraviti. Pomozite mu, dodirujte se, a nije zabranjeno ni korištenje seksualnih igrački. Čak i ako on završi prije vas, vi ne morate stati. Ohrabrite ga da vam pomogne doći do kraja.

6. Korištenje seksa kao oružja
Ovo je najgora i najštetnija stvar koju žena može napraviti. Odbijanje seksa samo zato što partner nije učinio nešto kako ste vi zamislili dovodi do narušavanja odnosa, a može dovesti i do prekida. Nikada nemojte muškarcu reći da ćete mu uskratiti seks sve dok ne napravi ono što vi želite.

7. Izbjegavanje pomirbenoga seksa

Pomirbeni seks pomaže partnerima u ponovnom međusobnom zbližavanju. Strast nakon svađe je na najvišoj razini i to treba iskoristiti. Nikada nemojte ići spavati posvađani. Bolje je voditi ljubav nego rat.

8. Kritičnost prema partneru
Za razliku od žena, muškarci komuniciraju izravnije. Žene koje često i rado kritiziraju partnera zapravo se boje biti izravne u komunikaciji. Suzdržavanje ih dovodi do toga da ponekad kažu pogrešne stvari koje mogu jako povrijediti partnera. Muškarci koje se previše kritizira obično se povlače i bježe od intimnosti. Ako ne želite da vam se to dogodi, pokušajte razgovarati s njim iskreno i otvoreno, bez vrijeđanja i kritiziranja.

9. Prenježan odnos prema njegovoj muškosti
Ovu pogrešku čine mnoge žene. S muškim spolovilom ne morate biti prenježne. Za razliku od žena, muškarci vole čvršće dodire. Ako niste sigurne u način na koji ga dodirujete, slobodno ga pitajte za mišljenje. I nemojte se ljutiti ako kaže da želi više grubosti.

10. Oralni seks kao tabu tema
Iako neki parovi ne preferiraju oralni seks, činjenica je da ga mnogi muškarci vole. Ako se razilazite u tome, sjednite i razgovarajte. Otkrijte jedno drugome što želite i volite, a što ne. Oralni seks može pružiti zadovoljstvo i vama i njemu, ali ako stvarno ne želite objasnite mu to. Ako odbijate oralni seks jer niste sigurne da to dobro radite, pitajte ga da vam pomogne savjetima. Vježbanje uistinu vodi do savršenstva.
|
0 Responses