Lara

Penis je uvijek isti, vagina se mijenja

Dok su svi - kako muškarci, tako i žene - zaokupljeni diskusijom o veličini, dužini, širini i upotrebljivosti penisa, svi smo zaboravili na karakteristike vagine. Iako to pitanje postoji u 60 posto ženskih glava, o njemu gotovo nijedna ne progovori naglas. Isto kao što je puno muškaraca opterećeno veličinom svoga uda, isto tako veličina vagine brine mnoge žene. Ako je penis malo veći, podaruju mu se svi mogući komplimenti, dok se većim vaginama, upravo suprotno, podaruju svi mogući ponižavajući nazivi, kao što je i 'rupa bez dna'.

Vagina se mijenja

Brinu li vas proporcije vagine?

Brinu li vas proporcije vagine?

Kada muškarac razvije sva sekundarna seksualna obilježja, dakle kada prebrodi problematično razdoblje puberteta, njegov penis ostane više ili manje iste veličine cijeli život. Vagina nakon puberteta ne zadrži istu veličinu cijeli život, već na nju utječe puno faktora. Razlika je samo u tome što neke žene s pravilnim izvođenjem određenih vježbi za vaginalne mišiće zadrže svoju vaginu usku i malenu, dok druge na promjene svoje vagine ne polažu previše pozornosti.

Vrijeme djevičanstva

Svaka žena u vrijeme svog djevičanstva zadrži misao na svoju savršenu vaginu, koja je uska i malena. Podariti muškarcu svoje djevičanstvo, znači podariti mu nešto savršeno. Nešto, što će mu davati iznimne seksualne užitke i nešto što još nitko prije njega nije dotaknuo. Njihov se spolni organ promijeni već prilikom prvog seksa. Kod nekih je ta promjena popraćena bolom, kod drugih blagim krvarenjem, dok neke niti ne osjete da se nešto bolno dogodilo. Budući da je vrijeme djevičanstva povezano s osjećajnošću, estetikom, nježnošću i mladošću, često se s istim pridjevima povezuje također mala i uska vagina.

Što sve utječe na veličinu vagine?

Na veličinu vagine i na njenu promjenu utječe puno faktora. Najuočljiviji vanjski pokazatelj, koji daje dojam o veličini, su male stidne usne. Na oblik i veličinu vagine utječu i godine. Što je djevojka starija, to se njena vagina više mijenja, zato je dobro već od prvog spolnog odnosa prakticirati vježbe za očuvanje uske vagine. Spolovilo se mijenja već i samim spolnim odnosom ili rođenjem djeteta. Na njen oblik mogu utjecati ginekološki problemi te također penetriranje s neprimjerenim ili prevelikim predmetima s namjerom masturbiranja. Sve navedeno uzrokuje širenje vaginalnih mišića ie unutarnjih zidova.

Vježbom do uske vagine

Vježbom do uske vagine

Uža vagina obećava bolji seks

Stručnjaci se za uskost i tjelovježbu vagine zauzimaju s oba stajališta, kao sa ženskog, tako i s muškog. Za muškarce uža vagina označava uži prihvat njihovog penisa te tako i veći užitak prilikom spolnog odnosa. Neki od stručnjaka i kozmetičara tvrde da će se žene zahvaljujući užoj vagini osjećati poželjnije i privlačnije svojem partneru. Njihova 'fit' vagina ne bi trebala pružati užitak samo njemu, već također damama, budući da će na takav način tijekom seksa češće doživljavati orgazam. Ne samo to, žene s užom vaginom čak i penis svojeg partnera osjećaju intenzivnije.

|
0 Responses