Lara
Koliko ste dobar ljubavnik?

Znate li vasu devojku da dovedete do maximalnog zadovoljenja? Da li poznajete zene toliko dobro koliko mislite?


Ponekad ni one same nisu svesne svog maximuma, zato smo mi tu da im to predocimo!
Sa zenama samo polako! Iako smo mi muskarci spremni za minut, za njih treba strpljenje, pripremiti ih za najvece uzivanje koje ce doziveti u svom zivotu. Prvo i prvo je da partnerka treba odmah da oseti vase umece i vasu odlucnost da je osvojite.


Kod zena postoji veza izmedju nerava gornje usne i klitorisa i donje usne i cele vagine .Upravo iz tog razloga zene toliko vole da se ljube, pa muskarci koje se bolje ljube dobijaju vise poena kod njih nego oni koji to ne cine. I onda razmislite sledeci put kad joj budete rekli : Ma batali ljubljenje , predjimo odmah na stvar….

Umesto da grubo gurnete ruku tamo dole, i freneticno trljate, polako vrhovima prstiju prelazite preko ulaza. Lagano vrhovima prstiju razdvajajte male usnice. To ce je dovesti do ekstaze.

Predajte se njenim bradavicama. To je najosetljive mesto pored genitalija. Polako ih oblizujte , kruznim pokretima mazite , i dok su jos vlazne lagano duvajte. Deluje poput kockice leda. Jos jedno veoma osetljivo mesto je ispod grudi, koje vecina muskaraca prosto zaboravlja.

Koristite jezik!!!! Nista bolje u predigri od oralnog seksa! Ali koliko znate da ga koristite? Evo dve metode koje ce izludeti vasu partnerku:

Metoda 1: Blago razmaknite njene stidne usne, a zatim jezikom potrazite klitoris. Vrhom jezika najpre lagano, a zatim sve brze kruznim pokretima prelazite preko njega. Pri tome njeno telo mozete premestati iz poze u pozu. Prestanite tek kad cujete reci: “ne, ne mogu vise!” ili komsije koje se bune oko silne buke i vriske .

Metoda 2: je vec poznata i pod imenom “vezani orgazam”. Za vreme kunilingusa lagano duvajte oko klitorisa. Nezno kretanje vazduha garantovano svaku zenu dovodi do istinskog zadovoljenja. Ako imate lep glas , slobodno zapevajte…

Uglavnom , koristite i ruke, mazite je po celom telu dok vam se glava nalazi izmedju njenih nogu. Obratite paznju na pritisak vaseg jezika da ne bude suvise jak , a ni previse blag.

Ponasajte se prema njenom telu kao prema vasem umetnickom delu, i nek vam svaki pokret ima znacenje i cilj. Budite ponosni na sebe koliko ste je uzbudili!

Vec ste dosli do akcije , i sta sad?

Smanjite brzinu i dubinu prodiranja. Ne zelite valjda da gurate do besvesti i vasa divna noc da se pretvori u cisto izivljavanje. Znacete tacno kada ona zeli da ubrzate. Koncentrisite se na spoljasni deo vagine jer tu ima vise nervnih zavrsetaka. Dok ste u njoj , stalno menjajte pravac i ritam, od brzeg ka sporijem ili obrnuto na vama je da odlucite. Bitno je da vasa lepsa polovina ne pomisli da ste masina vec pravi umetnik!

U toku seksa prestanite sa prodiranjem na nekoliko sekundi, pa onda ponovo nastavite istim tempom To ponovite nekoliko puta i dovescete vasu partnerku do ludila.

Ako preferirate misionarsku pozu , stavite joj jastuk izpod zadnjice radi boljeg ugla ulaska u nju, sto ce vam omoguciti bolje cinjanje.

Isto tako i stimulacija dela izmedju anusa i vagine moze vasoj dragoj doneti nezaboravno uzivanje i senzacionalni orgazam.

Tokom vaseg orgazma, umesto : Ahhhhhhh!!! Bolje izgovarajte njeno ime! Ukoliko cesce menajte partnerke, zaboravite na ovaj savet!

Famozna tacka G se najlakse nalazi pomocu ove metode: Za vreme misionarske poze, odvojeni od nje, dlanom ruke pritisnite njen stomak ispod pupka. Tacka G koja se nalazi sa gornje strane ( zavisi kako gledamo , jel? ) vaginalnog kanala ce tako pritisnuta penisom koju je vec unutra. Rezultat? Cucete sami!

Pazljivo je gledajte tokom seksa, svaki njen pokret, izraz lica govorice vam nesto. Da li joj nesto smeta , da li zeli da usporite , ubrzate, ... Naucite da razumete izraze lice vase drage dok ste u akciji.

Definitivno najveca greska svakog muskarca: Jutro posle seksa a on upita partnerku: “Kakav sam bio?” Ako ste bili dobri , reci ce vam ona , recima , osmehom ili vec necim drugim, al bice vam stavljeno do znanja da ste bili dobri! A jos da ne pominjem bisere kao sto su:

-Vidi. Carobni mac!

-Nikada te necu sprati sa sebe!

-Tvoja koza je tako nezna i cvrsta kao sir!

...

Nece svaka zena ovo da prizna, ali skoro svaka masta o tome da joj jednom partner podere svu odecu sa nje i divljacki vode ljubav cele noci. Uradite to jednom, samo nemojte je povrediti, vec ipak unesite i malo neznosti u svo to cepanje odece. Ukoliko poderete neku skupu majicu , obavezno je sutra vodite u kupovinu da nadoknadite stetu. Ne bi me cudilo ni da postanete zelja najbolje prijateljice vase partnerke kada joj isprica sta se desilo prosle noci.

Cesce menjajte poze, mesta , isprobavajte, eksperimentisite… Probajte u kabini za presvlacenje na bazenu, bioskopu… Igrajte se!

Pokusajte da saznate sta je to sto ona voli a jos uvek ne sme da vam kaze? Recite joj tiho na uho, dok ste na njoj :”Zelim da budem u tebi!” ili nesto poput: “Uf, tako je divno uska, tako topla, tako vlazna…” Ankete pokazuju da cak 74% zena uzbudjuju “prljavi razgovori” .

Ili recimo ako oboje volite da glumite, pokusajte da zamisljate da ste neko drugi. Eventualno se i presvucite i ponasajte u skladu sa vasim zamisljenim likom. Ona nek stavi periku a vi navucite kaubojski sesir!? Sto da ne? To je samo igra!

Uradite sve samo da njoj ne dosadi jedna te ista radnja. Dokazite da ste stvoreni za jos mnogo toga i da od vas moze da ocekuje jos mnogo toga nego sto se na prvi pogled cini. Ucinite je zavisnom od vase ljubavi!!!
|
0 Responses