Lara

Neke ste sigurno isprobali, za druge ste možda samo čuli, a postoje i oni koje ćete otkriti čitajući naš tekst. Dakle, samo vam preostaje da se nakon toga uvjerite u istinitost naših tvrdnji

Višestruki orgazam
Ljeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje u seksuLjeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje u seksuPremda mnogi smatraju da je višestruki orgazam tehnički nemoguća stvar, prave sretnice znaju da je uz pomoć partnera to itakako moguće. Višestruki orgazam najlekše se doživljava kada muškarac rukom stimulira partnericu. Dakle, partner kružnim prstima stimulira klitoris i kada vas samo djelić sekude dijeli do čarobnog trenutka iste pokrete prebacuje na unutrašnjost vagine. Nakon toga se vraća na prvotnu poziciju i slijedi još jedna eksplozija u vašoj glavi.

Istovremeni orgazam
Ako mislite da se tako nešto može vidjeti samo na filmovima, gadno se varate jer vi i vaš partner zaista možete doživjeti orgazam u isto vrijeme. Najlakše ćete ga doživjeti kada žena u krevetu vodi glavnu riječ. Vi odredite ritam i kada vam partner priopći da će uskoro doživjeti vrhunac, lagano se odmaknite i pokušajte pronaći zajedničku točku uzbuđenja. Naravno, neće uspjeti svaki put, ali ništa vas ne košta da pokušate.

Orgazam kroz cijelo tijelo
Ova vrsta seksualnog vrhunca doživljava se jako rijetko, međutim uz puno truda i eksploziju strasti itekako je moguće. Postupak je sličan kao i kod višestrukog orgazma. Dakle, potrebna je dugotrajna penetracija i uspjeh je zagarantiran.

Misionarska poza garantira vrhunac
Pripadnici jačeg spola gotovo uvijek dožive orgazam, neovisno u kojoj pozi se seksaju, ali kod žena je situacija malo drugačija. Naime, djevojke će ga najlakše osjetiti u misionarskoj pozi. Stimulacija klitorisa je u toj pozi najizraženija.

Oralno zadovoljstvo
Ne mora značiti da ćete trnce kroz cijelo tijelo osjetiti samo za vrijeme seksa. Orgazam je moguće doživjeti i prilikom oralnog zadovoljavanja. Važno je samo da osjećate uzbuženje prije nego se vaš partner približi klitorisu. Dakle, dugotrajna predigra, prepuna strasti i velike su šanse da ćete proživjeti nezaboravan trenutak u spavaćoj sobi.

Porast uzbuđenja
Dok je vaš partner na poslu pošaljite mu nekoliko sms poruka u kojima mu jasno dajate do znanja da se želite zabavljati u krevetu. Navečer ga dočekajte u izazovnom donjem rublju. Cjelodnevno uzbuđenje natjerati će vas da kroz nekoliko sekundi osjetite vrhunac.

Eksplozija brzog seksa
Dugotrajna predigra je u većini slučajeva poželjna, no statistike pokazuju da neočekivani seksualni odnos bolji izbor. Kada vas se partner dohvati, cijeli mu se prepustite i kroz nekoliko minuta priuštiti ćete i sebi i njemu najveće zadovoljstvo.

Vibrator
Ukoliko nemate partnera i zaboravili ste onaj čarobni osjećaj, malena igračka može vam pomoći da se prisjetite nezaboravnih trenutaka. Kakva vrsta pomagala vam najbolje odgovara, saznajte sami.

|
0 Responses