Lara
UM - vecina ljudi se stidi svojih seksualnih fantazija. Ali one samo dokazuju da je mozak najmocniji seksualni organ. Da bi ste to iskoristili nije potrebna prevelika mudrost - samo je privolite da vam se poveri. Neke zene mogu da dostignu orgazam samo tako sto misle na seks.


UVO - jedan od nacina da stimulisete mozak zene kao najznacajniju erogenu zonu, dakle i druge erotske oblasti njenog tela, jeste jezik na uvo. Ali ne onako kako mislite, vec erotskim pricama. Naucno je dokazano da zene padaju na erotske price, sta mislite ko cita sve one ljubice....
Ako ne znate sta da joj kazete, bojim se da cete morati da zavirite u neku od knjiga. Ako vas je, pak, sramota da pricate takve budalastine, ili se mozda stidite malo bestidnijih reci koje su takodje potrebne. Poznati psihijatri savetuju da vezbate pred ogledalom, sve dok vam reci sasvim prirodno ne slete sa jezika.


USNE - poljubac moze da dovede do orgazma. Kama Sutra mu je posvetila stranice i stranice, a to je valjda jedina stvar koju prostitutke odbijaju, jer je suvise intiman. Ko god misli da je poljubac nepotreban pre seksa u velikoj je zabludi. Gornja usna prepuna nervnih zavrsetaka najosetljiviji je deo lica. Neki seksolozi cak tvrde da strastveni poljupci mogu da izazovu grcenje vagine. Medjutim, ljubljenje treba da bude istrazivanje a ne napad, to je samo predjelo pa sacuvajte nesto apetita i za kasnije.

VRAT - vrhunac zenskih seksualnih osecanja odgovara vrhuncu muskarca, ali su neki delovi njenog tela, kao vrat i ramena, erotski mnogo osetljiviji. Preporucuje se mazenje, lizanje i grickanje tih oblasti. Ali je jos bolje uz to raditi i oralno stimulisanje uz saputanje da bi ste to voleli da radite dole - misleci naravno na njenje donje delove tela a ne na ulicu.

GRUDI - poredjenjem heteroseksualnih i lezbejskih parova otkriveno je da da ovi drugi parovi provode mnogo vise vremena na grudima svoje partnerke, cak do deset minuta pre nego sto krenu dalje. Muskarci se nasuprot tome tu zadrzavaju samo par trenutaka, a njihove partnerke tvrde da im do toga i nije stalo. Seksolozi tvrde da je ovo posledica toga sto muskarci, buduci da nisu zene, najcesce ne umeju da stimulisu tu oblast. Ta oblast je krajnje osetljiva, posebno bradavice, a muskarci su najcesce isuvise grubi. Ipak postoji jedan vrlo jednostavan nacin da otkrijete tacnu meru - pitajte partnerku, tacnije ispityjte je dok to radite, isplati ce vam se.

STOMAK - od pupka nanize vertikalna linija akupresure pokazuje oblik poznat kao polje Cinobera. Ako preko njega prelazite jezikom, njena suzdrzanost ce nestati, istovremeno cete joj pokazati koliko ste suzdrzani u blizin cupa sa medom. Istocnjacki strucnjaci za ljubav tvrde da masaza kruga, okvirnog precnika pet santimetara, oko pupka podize nivo seksualne energije. Masirajte taj deo prvo dlanovima, zatim povucite sake ka sebi i pritisnite tu oblast prstima. Naravno, prvo zagrejte ruke.

STRAZNJICA - delikatna umetnost manipulisanja zenskom straznjicom zahteva ritmicno disanje i stabilne ruke. Strucnjaci za sijacu masazu savetuju da pocnete pritiskom palca i kruznim pokretima preko straznjice.Ako pri tom vodite racuna o ritmu i pritiskate kad izdisete, izazvacete opustaje i prijatan osecaj. Na kraju stimulaciju zavrsite smenjivanjem pritiska saka u trajanu od sekunde i opustanja. Rezultat - snazno seksualno uzbudjenje.

NOGA - u istocnjackoj medicini noga je povezana sa svetom cakrom, cakra - centar energije, koja je dalje povezana sa seksualnom i fizickom vitalnoscu. Stimulisite ih tako sto cete dlanovima masirati navise, pri cemu treba da koristite tezinu tela a ne snagu misica.

KOLENO - verovatno mislite da bi oralna stimulacija kolena bilo cisto gubljenje vremena. Medjutim koza na prevoju kolena je izuzetno osetljiva, a tacke akupresure koje se tu nalaze vode do stidne kosti. Mnoge zene su u tom podrucju potpuno nevine, tako da cete joj otkriti novu erogenu zonu sto je, naravno, jos jedan plus.

STOPALO - uzmite stopalo u sake i palcevima joj masirajte podnozje domalog prsta -prema zakonima refleksologije to ce je sigurno oraspoloziti za seks. Onda predjite na sredinu i smenjujuci kruzne i pokrete po duzini masirajte celo stopalo, ne zaboravljajuci petu, koja je navodno takodje povezana sa polnim organima.
|
0 Responses