Seksualni život ne morate začiniti novim ljubavnikom ili novim vibratorom. Zašto ne biste osvježili svoju monotonu vezu i poigrali se s partnerom tako da u seksi igrice uključite 'pomagala' u kućnoj radinosti.

Umjesto odlaska u specijaliziranu trgovinu za seksualne užitke, zavirite u svoj dom i potražite zanimljive stvari koje mogu poslužiti kao seksualne igračke.

Satenska traka. Ne morate je upotrijebiti kao povez za oči. Možete je omotati oko ruke i dragoga maziti po strateškim mjestima i tako mu pružiti malo drukčiji užitak.

Foto: Shutterstock
Led svakako može poslužiti za razne igrice

Kocka leda. Kockom leda prelazite preko tijela svog partnera/ice. Intenzitet pojačavajte, a pridodati mu možete i zadovoljno uzdisanje koje će pojačati užitak.

Čokolada. Rastopite čokoladu. Kada se ohladi na prihvatljivu temperaturu, polagano je izlijevajte na tijelo partnera. Zatim je senzualno poližite i utisnite dragom dugi čokoladni poljubac.

Balon. Iz napuhanog balona polagano otpuštajte zrak i njime golicajte svog partnera/icu po tijelu. Kada je gotovo ispuhan, zavežite ga ponovno i malo nauljite. Tako skliskim balonom priuštite partneru neobičnu masažu.

Foto: Shutterstock
I biserna ogrlica može biti seksi pomagalo

Ogrlica od perlica. Osim što s njom možete golicati golo tijelo, možete je staviti oko ruke i partneru pružiti nezaboravna seks s rukom. Dok ga perlice budu stimulirale, sigurno će doživjeti nešto drukčije od uobičajenog