Evo nekoliko uputa koje vas mogu dovesti do senzacionalnog seksa:

Stavite na papir želje i potrebe
Ovo je odlično za početak komunikacije o seksu za sramežljive partnere. Napišite jedno drugom što vam treba raditi kako biste se napalili i bili raspoloženi za seks. Napišite i što volite, a što ne volite da vam se radi tijekom predigre, seksa, orgazma. Napišite i koje sve nove stvari biste htjeli probati. Kada završite, razmijenite popise, a nakon toga se bacite na realizaciju želja. Ne morate se truditi odmah isprobati sve prijedloge i sugestije koje ste naveli. Idite korak po korak.

Foto: Shutterstock
Recite mu kako želite da vas dira
Dajte jedno drugom dopuštenje za potpunu nesputanost
Seks s partnerom kojeg tek upoznajete puno je strastveniji, otkačeniji i žešći. Ne poznajete se još dobro i nemate moralnih i drugih kočnica. Jednom kada veza postane ozbiljna i kada se zaljubite, u spavaću sobu se uvlači svojevrsna autocenzura.

Pitate se što će misliti ako napravite nešto malo drukčije? Hoće li misliti da ste nastrani i kako ćete ga nakon toga moći pogledati u oči. Od ljubavnika ste postali potencijalni budući gospodin i gospođa i stvari u spavaćoj sobi su se promijenile, no nemojte dopustiti da se to dogodi. Priznajte svoje strahove i ne dopustite da postanete sramežljivi.

Nemojte prestati sa samozadovoljavanjem
Naprotiv, činite to još češće. Neki ljudi misle da s pronalaženjem stalnog partnera treba prestati s masturbacijom. No ako je vaš dragi na putu ili ste jednostavno napaljeni, a njega nema, potrudite se i zadovoljite se sami.

Foto: Shutterstock
Kako biste pojačali užitak, duboko uzdišite i dodirujte se

Kako biste začinili odnos, možete otići i korak dalje te učiniti to jedno ispred drugoga. To je ujedno i odličan način da vidite što vaš partner voli. Gledati ženu kako se samozadovoljava ionako je maštarija mnogih muškaraca.

Pokažite mu kako da stimulira klitoris
Ako spadate u skupinu žena koje mogu doživjeti vrhunac samo stimulacijom klitorisa, vrijeme je da mu pokažete što vas pali. Sljedeći put kada se budete seksali, uzmite njegovu ruku, vodite ga i učite kako da vas dira. Stanite u pozu koja vam najviše odgovara i neka vas uz vašu pomoć dovede do vrhunca. Idući će put znati što raditi.