Uzbudite ga rukom u javnosti
Predigra ne mora početi u krevetu. Dok ste vani u kafiću, u gužvi ili disko klubu, dodirnite mu 'strateško' mjesto. Učinite to, naravno, diskretno, da nitko drugi ne vidi, inače biste mogli ispasti perverznjaci i frikovi. Upravo sakrivanje i opasnost situacije povećava adrenalin. Kada dođete kući, seks je garantiran.

Stavite povez na oči
Uzmite komad mekane tkanine i zavežite si oči. Skinite se goli i recite dragom da vas može maziti i dodirivati čime god poželi: prstima, perjem, jezikom, kockicom leda... Slobodno mu se prepustite i uživajte. S povezom na očima nećete moći predvidjeti njegov sljedeći potez pa će vam predigra biti uzbudljivija, a i pojačat će vam se druga osjetila.

Foto: Shutterstock
Izazivajte ga, ali pustite da čeka

Pustite ga da čeka
Skinite se goli, masirajte ga, ljubite i palite, no pustite ga da čeka. Odgađanje glavne stvari pridonijet će užitku. Izludite ga poljupcima i dovedite u situaciju da vas moli.

Zabranite korištenje ruku
Dodirujte se i mazite, no bez korištenja ruku. Pitate se kako? Probajte kosom, nosom, ustima, grudima i napalite se na originalan način. Možete se odlučiti i za scenarij u kojem jedno od vas ima zavezane ruke, a drugo slobodne. Idući put zamijenite uloge.

Foto: Shutterstock
Neka vam ne bude neugodno izvesti striptiz za svog dragog
Budite njegova privatna plesačica
Zavedite ga seksi striptizom. Kada skinete sve osim rublja, sjednite mu u krilo i plešite još malo. Ostatak će, vjerujemo, obaviti on.

Uzbudite se u kadi
Ima nešto erotično u mokrim poljupcima. Pustite vodu da teče, smočite se i tako mokri i skliski ljubite. Ne zaboravite koristiti glavu tuša kao seksi igračku.

Budite tihi
Uzdisanje je seksi, no i disanje dvoje ljudi koji su uzbuđeni i udubljeni u predigru može biti itekako napaljujuće. Ugasite glazbu, nemojte šaptati ni uzdisati. Osluškujte samo zvukove koje proizvode vaša tijela.