Kao potencijalna lokacija za vruće igrice u dvoje mogu poslužiti kuhinja, kupaonica, automobil, stepenice, garderoba... Ili ih iskoristite samo kao inspiraciju da smislite neko posebnije mjesto, samo za vas.

Na kauču Nakon kreveta, kauč u dnevno sobi je drugo najčešće mjesto za seks. Možda nije najmaštovitije, ali je, nakon kreveta, definitivno najudobnije. Oskudnost prostora znači da morate biti maštovitiji. To vam nije dovoljno akcije? Upalite TV i pogledajte neki malo 'vrući' film i raspoloženje će vam se naglo dignuti.

U kadi Čak i inače hladna i neudobna kada može postati sjajno mjesto za seks. Za pravo romantično iskustvo napunite kadu mirisnim pjenušavim kupkama i ubacite u nju ružine latice. Svijeće postavite sa strane i romantično okružje probudit će sva vaša čula, što će završiti strastvenim seksom.

Foto: Shutterstock
Romantičan seks u kadi možda nije spontan, ali to ne znači da je manje uzbudljiv

U kuhinji Idealno je mjesto za seks nabrzaka, a razne police i radne površine odlično će poslužiti kao potpora, pogotovo u situacijama kad se to radi s nogu. To malo drukčije mjesto za seks unijet će dovoljno uzbuđenja u sam čin koji se može začiniti i raznim delicijama koje se skrivaju u kuhinjskim ladicama i hladnjaku. Treba samo prizvati slavnu scenu seksa iz filma '9 i pol tjedana' i sve će vam biti jasno.

U bazenu Velika većina nema privilegiju da se brčka u vlastitom bazenu, no zato bi rijetki sretnici morali iskoristiti maksimum iz njega. Tko kaže da je luftmadrac dobar samo za plutanje i sunčanje. Upotrijebite ga kao odličnu podlogu za seks na vodi.

U automobilu Malo tko nije isprobao seks u automobilu, a većina je tako stjecala prva, doduše neudobna, seksualna iskustva. Nedostatak komfora najveća je mana, ali nema boljeg načina za oživljavanje strasti.

Foto: Shutterstock
Neudobno - da! Uzbudljivo i opasno - opet da!

Na stepenicama Ako to radite na stepenicama, trebali biste biti već poprilično uzbuđeni jer se radi o odličnoj poziciji za postizanje brzog i simultanog orgazma. No, nezgodna stvar je to što u neudobne, pa se ovo iskustvo može pretvoriti i u bolno. Osim toga, nije pametno prepustiti se strastima na vrhu stepenica jer i mala nepažnja može dovesti do ozbiljnih posljedica – u ovom slučaju lomova.

U svlačionici Zvuči opasno, ali i uzbudljivo, pa zašto ne? Strah da će vas uhvatiti djeluje napaljujuće, dok nedostatak vremena osigurava kratko, ali slatko iskustvo, a ograničenost prostora zahtijeva akciju s nogu. Vodite računa o toma da morate biti vrlo tihi, ali i da sa stropa možda vrebaju skrivene kamare.

U avionu Dok većina sanja o seksu u avionu, malo tko tu maštariju ostvari. Uski neudobni toaleti najveća su zapreka tome, jednako kao i budno oko stjuardesa. No, uz malo lukavosti, i to vam može poći za rukom želite li se toliko silno učlaniti u 'mile high club'.