U svakom slučaju, nakon tog priznanja vjerojatno vas neće svrstati u kategoriju žene koju bi mogao dovesti na nedjeljni obiteljski ručak. Naime, koliko god bili otvoreni, napaljeni i željni seksa, muškarci u stvarnom životu i ozbiljnoj vezi rijetko žele puno eksperimentirati, a kamoli dragu dijeliti s drugim.

Želite li svoje najluđe maštarije provesti u djelo, a da nakon toga ne prekinete vezu ili ne postanete laka žena u njegovim očima, poslušajte naše savjete. Kod svih seksualnih prijedloga trebate se držati sljedećih pravila:

Neka ispadne da je to njegova ideja. Muškarac će lakše napraviti nešto ako misli da je to njegov prijedlog. Navucite ga na tanak led tako da ga navedete da on sam predloži ono što priželjkujete.

Naglasite i da tu seksualnu maštariju želite ostvariti samo s njim i da to još nikada niste probali. U protivnom će vjerojatno pomisliti da ste to već činili s nekim drugim.

Foto: Shutterstock
Ne odaberete li pravi način, vaš dragi mogao bi se zgroziti nad vašom maštarijom

Objasnite mu da to s njim činite jedino zato što mu potpuno vjerujete. Svakako naglasite da se samo s njim uvijek osjećate sigurno i samopouzdano.

Recite mu da je jedini razlog zašto želite oživotvoriti svoju maštariju zapravo želja za što boljim seksom s njim.

Imajte na umu da se muškarci pomalo boje samopouzdanih, slobodoumnih žena koje su svjesne svoje seksualnosti. Bez obzira koliko liberalan bio, vjerojatno će pomisliti da vam nije dovoljno dobar, pa ste zato odlučili posegnuti za seksualnim začinima.

Stoga je jako važno da mu svoje želje kažete oprezno i obazrivo.

Evo nekih zločestih maštarija i savjeta kako ih provesti u djelo

Seks s drugom ženom
Muškarci se pale na lezbijske scene i, ako mu priznate svoje fantazije, vjerojatno će se uzbuditi. Ako nije ljubomoran tip, a vaša veza je relativno nova, recite mu svoju maštariju, pa vidite kako će reagirati.

Možete početi s pričom da ste imali nevjerojatan erotski san u kojem ste imali odnos sa ženom. Prema njegovoj reakciji znat ćete kamo usmjeriti razgovor. Pitajte ga što on misli o takvom seksu i pali li ga pomisao na vas i drugu ženu.

Nemojte još spominjati da biste to voljeli probati, nego čekajte što će on reći. Ako mu zaiskri u očima, vjerojatno brzo možete početi osmišljavati plan kako realizirati ovu maštariju.

Foto: Shutterstock
Seks utroje maštarija je mnogih, no rijetki ga zaista i dožive

Želite trojac
Možda se vaš dragi ponekad šalio da bi bilo super probati utroje, no to ne znači da ima hrabrosti to i napraviti. Ovdje treba biti jako oprezan. Naime, pomisao da vam treća osoba ulazi u krevet i intimu u mašti je napaljujuća, ali u stvarnosti može biti zastrašujuća.

Foto: Shutterstock
Seksi medicinska sestra raspalit će maštu
Igranje uloga
Ovakav način seksualnog uzbuđenja možda ga neće toliko uplašiti, no većina muškaraca ne želi riskirati da budu osramoćeni. Naime, u igranju uloga morate glumiti, pa zadnje što želi je ispasti smiješan. Predložite mu ovakav način seksa usputno. Kroz smijeh ga pitajte želi li se igrati doktora i medicinske sestre. Igranje uloga ionako ne mora biti smrtno ozbiljno.

Spanking
Nekim muškarcima je lupanje po guzi degradirajuće. No kada vi želite da on vas udara po stražnjici, to je već druga stvar. Ipak, i kod ove maštarije trebate biti oprezni. Najbolje bi bilo da svoga dragog odvedete u seks shop i tamo se 'slučajno' zadržite kod igračaka za spanking. Pitajte ga što o tome misli i želi li probati.

Pri realizaciji maštarija budite oprezni. Maštanje je bezopasno, pruža neograničene mogućnosti i razne scenarije, no preslikavanje fantazije u stvarnost ne mora biti tako lijepo i ugodno. U svakom slučaju, odlučite li se za realizaciju ovih maštarija, budite spremni i na negativne posljedice. Kad se prelaze granice, sve je moguće.