Ima stvari u seksu koje muškarci obožavaju i žele da ih bude još više, naravno ima i onih za koje žele da radite manje i ima jedna koju ne žele da ikako radite.

U seksu muškarac želi više:

rada ustima

Od svog muškarca sigurno nećete čuti rečenicu: 'Draga, danas mi nije do oralnog seksa.' Naime, prema nekim istraživanjima, oralni seks druga je najdraža maštarija svakog muškarca, nakon nezaobilaznog seksa utroje. Oralni seks privlačan im je zato što se čini malo prljavijim i nestašnijim od normalnog seksualnog odnosa. Uz to muškarce uzbuđuje i pomisao da imaju ženu koja je voljna činiti stvari koje neće baš svaka druga žena. Činjenica je i da mnogi muškarci priznaju da ih ništa ne uzbuđuje kao žena koja zna 'kako koristiti' ruke i usta.

Foto: Shutterstock
Želi vidjeti da ga želite imati sada i odmah

vaše žudnje prema njemu

Svaki muškarac želi da mu žena podiže ego. Morate mu pokazati da ga želite, i to odmah bez obzira na sve. Ako mu kažete da ga morate imati istog trenutka, on će znati da ste mislili na njega cijeli dan i da ga zbilja želite.

prostota koje besramno sipate

Seks je jedina prilika kada muškarci zapravo žele da pričate i kažete što i kako to želite da vam se radi. Ispod samouvjerene vanjštine svakog muškarca zapravo postoji želja da se zadovolji i ugodi svojoj partnerici i da si time dokaže kako je još uvijek pastuh. Problem je u tome što muškarcima njihov karakter ne dozvoljava da zatraže pomoć. Koristite fraze poput 'to me stvarno uzbuđuje' ili 'malo lijevo, više desno' ili 'jače, jače'. Ako se vi sramite govoriti na taj način, uzmite njegovu ruku i stavite je na jedno od svojih vrućih mjesta i radite s njom ono što vam godi.

skretanja izvan uobičajene rutine

Možda postoji neki novi način, poza ili mjesto za seks koji još niste isprobali. Ako je vaša spavaća soba primarno mjesto za seks, pokušajte to mjesto preseliti u kupaonicu pod tuš ili u kadu. Isto tako promijenite onaj stari raspored - 'ona radi ono, a on radi ono drugo'. Promijenite malo raspored i ubacite koju novu pozu kao npr. obrnutu jahačicu, gdje on leži na leđima, a vi sjednite na njega tako da vam on gleda leđa.

U seksu muškarac želi manje:

Foto: Shutterstock
Nakon seksa nije im do priče

priče nakon seksa

Nakon seksa muškarcima se jednostavno spava. Muškarčev mozak nakon seksa šalje poruku 'tvoj posao je ovdje gotov' i jednostavno mu nije više do šaputanja na jastuku.
No ovdje se ne radi o muškoj sebičnosti, već više o biologiji. Njihov organizam nakon seksa traži san, dok bi žene još malo pričale o osjećajima, o danu na poslu, o globalnom zatopljenju. Nemojte im zamjeriti ako zaspu dok mu vi šapućete na uho.
Muškarcima bi više od priče odgovarao jedan poljubac za laku noć.

manje tame, više svjetla

Muškarci su vizualna bića i ne sviđa im se prigušeno svjetlo, a pogotovo ne mrak. Vole vas vidjeti i osjetiti dok vas gledaju pod normalnim svjetlom. Uostalom, oni ionako ne vide vaše male mane. Najseksi žene nisu modeli donjeg rublja, žena je seksi kada može prihvatiti svoju seksualnost i uživati nesputano.

manje predigre

Žene postaju sve otvorenije i ne boje se tražiti što žele, između ostalog, više predigre. I muškarci su svjesni koliko je ženama potrebno 'zagrijavanje', no nekad bi stvarno voljeli da odmah pređete na glavnu stvar, žestoko, požudno i brzo.

Foto: Shutterstock
Ne pričajte mu o svojim prijašnjim seksualnim iskustvima, nikada

žele znati što manje seksi detalja iz prošlosti

Možda je stvar u posesivnosti, uvjerenju da su samo bile njihove ili se jednostavno boje da bi saznanja o ženinoj seksualnoj prošlosti mogla uzdrmati njihovo samopouzdanje. Samo pomisao na to da ste bili s ljubavnikom boljim od njih velik je udarac na muško samopouzdanje.

Ako želite samouvjerenog, jakog muškarca, nikako mu ne pričajte o tome kako je prijašnji bio zvijer u krevetu.

U seksu muškarac nikako ne želi:

da žena glumi orgazam

Većina žena u nekom periodu svog života ili veze odglumi orgazam. No jedina osoba koju varaju su one same. Muškarci jednostavno žele zadovoljiti svoje partnerice, a ako im ne kažete kako, teško da će u tome uspjeti. Nijedan muškarac sam neće zamjeriti ako mu održite malu lekciju kako da vas dovede do vrhunca. Naravno, oboje morate biti otvoreni, iskreni i spremni probati nove poze i stvari.