Većina maštarija može se podijeliti u četiri osnovne grupe: dominacija, podčinjenost, želja da vas netko gleda, želja da vi gledate.

Pročitajte kakva ste ustvari osoba i ujedno pronađite odgovor kako ispuniti svoju fantaziju.

Dominacija - želite imati kontrolu

Fantazija - vidite zgodnog frajera u kafiću i zamišljate kako ga odvlačite u toalet na jedan brzinski, žestoki seks.

Doktor kaže: Maštate o seksu bez emocija, životinjskom i divljem. Žene uglavnom u stvarnom životu seks povezuju s emocijama, pa se u mašti prepuštaju razmišljanjima o strasti bez obaveze.

Što trebate? Više akcije, a manje priče. Gurnite dragom jezik u uho tijekom večernje zabave ili ga oralno zadovoljite dok se vozite s partija kući. Mjesto radnje dodat će vašem seksu više strasti i omogućiti vam da ljubav ostavite malo postrani.

Foto: Shutterstock
Nemojte sve prepuštati partneru, preuzmite akciju

Podčinjenost – želite da netko dominira nad vama

Fantazija – maštate da vodite ljubav zavezani ili da vas netko uzme dok spavate.

Doktor kaže: Niste sigurni u sebe i svoju snagu i to vas čini manje samopouzdanom tijekom seksa. Ujedno i manje uživate. Razmišljanje o tome kako samo ležite dok vas partner zadovoljava uzbuđuje vas sve dok vi ne trebate poduzeti akciju.

Što trebate? Noć strasti u kojoj ćete vi njega zadovoljavati. Recite partneru da ćete jednu večer vi biti glavni pokretač akcije, a drugu on.

Voajerizam - volite gledati druge

Fantazija - zamišljate kako neka vaša prijateljica vodi ljubav sa svojim dečkom.

Doktor kaže: Osim prirodne znatiželje, u ovom slučaju se možda radi i o malo zavisti i želje za natjecanjem. Dio vas možda želi da ste bar malo poput njih.

Što trebate raditi? Usredotočite se na svoje kvalitete i ono što imate, a ne na njihove. Nastojte razviti kvalitete koje priželjkujete. S druge strane, nemojte ignorirati ni zločestu stranu ove fantazije. Ono što zamišljate da oni rade ponovite sa svojim partnerom.

Foto. Shutterstock
Zamišljate da ste sami i izloženi pogledu drugih

Ekshibicionizam – priželjkujete da vas drugi gledaju

Fantazija - goli ste na plaži, a iz prikrajka vas gleda nekoliko paparazza.

Doktor kaže: Maštanje o nekoj egzotičnoj lokaciji i ljudima koji vas promatraju otkriva da ste osoba koja još nije pokazala svoju divlju stranu, koju vjerojatno na neki način sputava obitelj ili partner.

Što trebate? Bijeg na mjesto na kojem se možete potpuno opustiti i pokazati svoje pravo ja. Ako nikada niste bili s nekim za jednu noć, zavedite stranca, a ako volite sigurnost, naučite surfati i spavajte pod zvijezdama. Naime, kako biste se iživjeli, bitno je da radite nešto uzbudljivo što ranije niste činili.