Lara
Puno se piše o tome što trebate raditi kako biste potaknule žešću akciju u spavaćoj sobi, ali vrijeme je da naučite i što nikako ne smijete raditi ni zbog sebe, ali ni zbog svoga partnera
Dr. Yvonne K. Fulbright, poznata seksologinja, izdala je novu knjigu pod nazivom 'Seks s bivšim i još 69 drugih stvari koje više nikada ne biste smjele napraviti'. U svojoj novoj uspješnici dr. Fulbright upozorava žene koje su to greške koje ne bi trebale ponavljati te što valja izbjegavati u spavaćoj sobi. Mi vam donosimo neke od najzanimljivijih savjeta.

Shutterstock
Nemojte samo ležati i čekati da partner sve napravi
1. Uživajte u vlastitom, a ne tuđem orgazmu


Umjesto da pokušavate imati grudni, klitoralni ili orgazam G-točke, uživajte u svome. Nemojte se zamarati svi onim vrstama orgazma o kojima ste čitali na internetu i u časopisima. Koncentrirajte se na vlastito tijelo jer vi najbolje znate što vam godi, a što ne. Kad se opustite i uživate, orgazam će neizostavno doći, i to baš onakav kakav vama treba.

2. Ne pričajte o bivšim seksualnim odnosima


Nemojte dovoditi probleme u trenutnu vezu. Drugim riječima, nemojte spominjati ni dobra, ali ni loša iskustva u seksu s prijašnjim ljubavnicima. Usredotočite se na aktualnog ljubavnika i uživajte u njemu. Svaka osoba je jedinstvena i nema sumnje da i uz ovog ljubavnika možete uživati, ali i naučiti neke nove stvari.

3. Ne dopustite da seks postane rutina

Rutina je dobra samo u smislu redovitoga seksa. Međutim, kada je riječ o seksualnoj izvedbi, bježite od rutine. Rutinski seks je dosadan i predvidiv. Kako biste uvijek vatricu držali na pravoj temperaturi, pribjegavajte novostima i mašti.

4. Nemojte samo ležati


Kada se muškarci i žene žale na svoju drugu polovicu, obično pritužbe idu na račun pasivnosti. Nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve napravi. Za tango je, kao što znate, potrebno dvoje. Svatko voli aktivnog ljubavnika. Svojim umijećem i aktivnošću pridonesite nezaboravnom seksu.

Shutterstock
Ako vam kaže da trebate povećati grudi, napucajte ga
5. Nemojte se vraćati bivšima


Iako ste možda zaboravili, postoje razlozi zašto ste prekinuli. Možda ste se voljeli, ali niste se slagali u različitim stvarima i često ste svađali. Najbolje je da se pomirite s prekidom veze i nastavite sa životom. Možda ćete nekada biti usamljeni i poželjet ćete blizinu bivšeg partnera, ali nemojte ga ponovno kontaktirati. U vraćanju nema sreće.

6. Ne pijte više od dvije čaše alkohola

Poznato je da alkohol trenutno podiže samopouzdanje i libido, ali svedite ga na minimum. Nekoliko čaša viška može dovesti do blokada kod oba spola, ali i do riskantnog ponašanja. Da ne spominjemo da čašica više rezultira i glupim ponašanjem. Dvije čaše alkohola bit će sasvim dovoljne za ugodno opuštanje. Više od toga dovodi do problema.

7. Ne uspoređujte se s modelima Victoria's Secreta

Supermodeli vam ne trebaju biti uzor. Te žene ionako nisu dio realnoga svijeta, pa svoj izgled ne morate procjenjivati na osnovu njihovog. Vi ste jedinstveni i nitko ne izgleda kao vi. Seksipil proizlazi iz stava u glavi, a ne iz velikih grudi i savršene stražnjice. Prihvatite samu sebe, pa će vas prihvaćati i muškarci. Uživajte u vlastitom tijelu i u seksu.

8. Nemojte se tuširati prije seksa


Unatoč raširenom vjerovanju o potrebi tuširanja prije seksa, vi to nemojte činiti i ostanite zdravi. Tuširanje prije seksa dovodi do neravnoteže kemijskih spojeva u vagini, što povećava njezinu osjetljivost. Drugim riječima, postajete prijemčiviji za bakterije i gljivice. I same znate da to zna biti itekako problematično. Tuširanje je puno zdravije obaviti nakon seksa.

8. Kritike na račun svog tijela odbacite

Partner vam predlaže povećanje grudi? A jeste li vi njemu predložile povećanje penisa? Nitko nema pravo kritizirati vaše tijelo i govoriti da bi bolje izgledalo da napravite ovo ili ono. Ako imate partnera koji tu i tamo ima takav prijedlog, udaljite se od njega. Ionako je riječ o površnom biću s kojim nećete daleko dogurati. Čak ni u seksu.

9. Izbjegavajte Kama sutru ako niste rastezljivi


Da, znamo da neke od Kama sutra poza super izgledaju, ali one nisu za vas ako niste u savršenoj kondiciji i nemate gumeno tijelo. Oni koji su probali Kama sutru, znaju da za takve poze tijelo treba biti gipko i savitljivo. Ako se ne možete pohvaliti takvim tijelom, radije se držite uobičajenih poza.

|
0 Responses