Lara
Muškarci stalno misle ne seks i romantični su samo dok zavode ženu. Vole kada oni vode glavnu riječ u seksu, a od braka bježe kao vrag od tamjana. Jesu li vam poznate te izjave? Vjerujete li u njih? Kakav god vaš odgovor bio, trebate znati da nisu točne
Tijekom desetljeća i desetljeća o muškarcima su se stvarali brojni mitovi. Pokazalo se da su mnogi od njih itekako neutemeljeni, ali brojne žene i dalje odabiru pogrešno vjerovati jer misle da znaju sve o muškarcima.

Takve predrasude unose zbrku u muško - žensku komunikaciju i ometaju partnerske odnose. Naučite koji su to mitovi koje treba odbaciti i prihvatite nova, točnija razmišljanja.

1. Muškarci žele seks uvijek i svuda
Istina je da postoje određena životna razdoblja u životu muškaraca kada razmišljaju samo o seksu. Tada ne biraju ni vrijeme ni mjesto, odnosno uvijek su raspoloženi za seks. Međutim, to nije normalno stanje muškaraca. Vjerovali ili ne, i oni su emotivna bića. Kako stare, i sami to sve više shvaćaju, tako da s godinama imaju nešto drugačije poslagane prioritete. Naravno da će željeti seks sa svojom partnericom, ali će tražiti i emocionalnu povezanost. To je vrlo mudro, jer kada postoji seksualna i emocionalna povezanost, tada je seks nenadmašno dobar.

GULIVER / Getty Images
Zabluda je da muškarci stalno misle na seks
2. Muškarci najviše vole kada oni iniciraju seks

Stvarno? A tko to kaže? Činjenica je da muškarci uživaju biti zavedeni. Jedno je istraživanje pokazalo da 93 posto muškaraca obožava kada žena prva započne i pokaže da želi seks. Uzbuđuje ih i kada žene zavode na slobodnije načine, poput striptiza i igranja uloga. Dakle, nije nužno da on zavede vas. Slobodno i vi to možete učiniti. I ne zazirite od toga da tu i tamo inicirate seks sa svojim partnerom.

3. Muškarci misle na seks svakih 7 sekundi
Ne čini li vam se ta konstatacija smiješnom? Recimo da je ta tvrdnja točna i da je muškarac budan 17 sati dnevno, tada bi mislio na seks 61000 puta dnevno! To mu ne ostavlja dovoljno vremena za bilo koje druge aktivnosti, zar ne? Muškarci vole seks i često misle na seks, ali ne stalno. Zapravo su nedavna istraživanja pokazala da i muškarci i žene podjednako razmišljaju o seksu.

4. Muškarci više vole biti neženje

Iako ima muškaraca koji će se složiti s tom tezom, činjenica je da su brojni i oni koji će se odlučiti za brak. Uostalom, istraživanja pokazuju da je brak u najboljem interesu muškaraca. Naime, pokazalo se da su oženjeni muškarci zdraviji, sretniji i bogatiji. Oni koji se nikada nisu ženili imaju veći rizik od smrti. Muškarci su svjesni da vrijeme prolazi i da trebaju dobro i pouzdano žensko društvo. Nemojte stoga biti ogorčene na kompletan muški rod, jer nisu svi isti. Budite strpljive i doći će onaj koji se neće bojati braka.

5. Muškarci su romantični samo dok zavode
To je mit koji se može srušiti s bezbroj argumenata. Neki su muškarci romantičniji od žena, drugi obožavaju udovoljavati ženi, a treći žele da se udovoljava njima. Dakle, muškarci su različiti i ne može ih se paušalno ocjenjivati. Naravno, postoje i muškarci koji će biti iznimno romantični da bi vas odveli u krevet, ali neki će biti romantični i kako bi vas osvojili za dugotrajnu vezu. Dakle, nemojte robovati predrasudama i pustite vrijeme da učini svoje, a onda same donesite sud.
|
0 Responses