Lara
Evo odlucila sam da vam posaljem moju pricu.Imam 18 godina i veoma sam otkacena i volim lep provod a sve se dogodilo ovako.

Moji prvi susedi su odavno odselili u Nemaèku zajedno sa njihovim sinom,mojim drugom iz detinjstva sa kojim sam se uvek igrala kao mala devojèica.

On je bio stariji od mene neke tri godine ali to nije bilo važno dok smo bili deca.Medjutim došao je rat i on je otišao u Nemaèku.To je bilo pre 11 godina i od tada ga nisam videla.

Sve dok jednog dana nisam dosla kuci i ispred njihove kuæe ugledala auto.Pitala sam mamu ko je to dosao,ona je rekla da su dosli nasi susedi na odmor.Pitala sam je:¨A Saša?¨

Rekla je:¨Ne brini i on je tu sa njima¨

Nisam znala kako da se ponasam da li da odjurim njemu i da ga zagrlim kao nikada ili da ne poduzimam nista.Celi dan sam provela razmisljajuæi o njemu.Jos uvek nisam mogla poverovati da taj Sasa kojeg sam toliko puta sanjala da je on konacno tu.

Navece su oni dosli malo kod nas da se ono ispricamo i vidimo i da bar malo pokusamo nadoknaditi tih izgubljenih 11 god.

Kada je zazvonilo zvono otvorila sam vrata.Negovi roditelji su bili bas onakvi kakvih sam ih se secala ali pored njih stojao je visok momak,crne kose i nebesko plavih ociju.Znam da je uvek imao lepe oci ali su se sada bas isticale.

Njegovi roditelji su usli a ja i on smo nepomicno stojali na vratima kao da je vreme stalo.Jedva smo izustili jednu rec kada nas je moja mama ugurala unutra.

Sela sam na fotelju a on je sedeo preko puta,i nije skidao pogled sa mene a ni ja sa njega.Tako smo se sutke gledali i meni je svasta padalo napamet.I onda smo poceli razgovor vecinom na nemackom jeziku:

-Pa ne mogu da verujem koliko si izrasla.Na slikama koje ste nam poslali pre neke dve godine si izgledala tako detinjasto.-rekao je Sasa

-Vreme brzo ide a i ja sa njim.A i ti si se mnogo promenio,sto je bilo za ocekivati.-jedva sam izustila ja.

-Da mi je neko pricao da cu ovako da sedim ovde i da gledam u tebe tako lepu i zgodnu ne bi mu poverovao.Rekao bi mu da nije moguce da se ti mozes tako promeniti.-rekao je on.

-Nekako mi neugodno ovako pricati sa tobom posle toliko godina a secas se kako smo bili bliski kada smo bili mali.Bio si kao brat za mene.-rekla sam to i nekako se cudno osetila jer sam sada tog svog ½brata½ kako sam mu rekla gledala sa nekim cudnim sexualnim nagonom.

-A ne treba ti biti neugodno,pa mi smo stari drugovi.-rekao mi je to i tako me sexy pogledao da sam se ja istog trena zapalila kao vatra.

Onda sam mu uzvratila sexy pogled i malo ali skroz neprimjetno oblizala svoje usne što je i on primetio.

I tako se ta noc blizila kraju oni su krenuli.Rekao mi je da bi me voleo videti.A odgovorila sam mu da smo sada blizu i da cemo se svakako videti.

To vece sam tako lako zaspala mastajuci o njemu koji mi je sada bio blize nego ikada.

Ujutru sam se probudila i otisla da doruckujem.Dok sam doruckovala mama mi je rekla da treba nesto da odnesem Sasinoj mami.Tako da sam se odmah posle doruèka veoma skockana i doterana uputila njima.

Usla sam u dvoriste i videla da nema auta ali sam se ipak uputila prema vratima.Pozvonila sam a onda se na vratima pojavio on onako bez majice i smo u nekoj trenerci.Telo mu je bilo mrak,videlo se da trenira nesto jer onakvo telo ne moze samo da se oblikuje.Izgledao je kao Apolon.Prvo sam stojala bez reci i onda zamuckujuci rekla zasto sam dosla.On me pozvao unutra jer njegovi nisu bili tu.Kao da me neko gurnuo ja sam usla.

Zacudila sam se kako su lepo spremili kucu za tako malo vreme.

Sela sam na trosed a zastori su bili navuceni jer je on izgleda tek ustao.

Poceli smo razgovarati o onako bezveznim stvarima.Onda je on seo do mene na trosed i polako me zagrlio ispocetka onako drugarski.I tako dok smo sedeli tu poceo mi je govoriti:

-Jer znas da sam se zacudio kada sam video koliko si lepa.-rekao je on.

-I ja sam kada sam videla tebe onako bez majice uhhh prosto da ne poverujem da si ti onaj zgoljavi malac sa kojim sam trckarala po poljima.-rekla sam ja

I nakon toga smo usuteli.Onda on prekide sutnju i rece:

-da li znas sta bi sada voleo?

-Ne reci mi.-rekla sam ja

-Voleo bi te poljubiti.Da li smijem?

-Pokusaj.-odgovorila sam.

Onda smo se poljubili tako snazno i poceli smo milovati jedno drugo po nasim lepo gradjenim telima.Posto je bio bez majice bilo mi je lakse da ga milujem.On je mene polako dirao i ljubio po vratu i po grudima.Posto sam na sebi imala samo jednu tanku majicu na bretele uspeo je brzo da me skine i polegne na krevet.Ja sam njemu skinula trenerku i osetila kako je vec tvrd.

Polako je skinuo i moju suknjicu i gacice dok nisam ostala gola pred njim.Onda me poceo ljubiti po vratu,grudima i spustati se sve nize prema pupku.Otisao je u kuhinju i doneo kocku leda i polako trljao oko pupka sto me dodatno napalilo i sto je pokazalo da ima dobrog iskustva sa zenama.

Prepustila sam se da mi radi sto god hoce.

Polako je poceo da ljubi i lize moju macu a ja sam pravo uzivala dok je lizao moj klitoris.Pocela sam stenjati sto je bio znak da cu da svrsim.Gurnuo je prst u moju picu i poceo da gura sve jace sa dva ili tri prsta a ja sam pocela da trljam svoj klitoris kako bi mogla svrsiti.Kada sam svrsila preuzela sam kontrolu i ljubila ga polako se spustajuci prema pupku i njegovom vec tvrdom kurcu.Skinula sam mu bokserice i pocela da ljubim i da pusim njegov kurac.I tako sam ja pusila a on je uzivao.

Ahhhh....ttttoooo......ahhhh.....jaaaaa-stenjao je on 

Je li lepo?-pitala sam ja

Ddddaaaaa...aahhhh.-rekao je on

I tako sam ja pusila kao kakva profesionalka a on je lezao nepomicno,onda je svrsio meni u usta.

Obrisala sam se i zajasila ga.Polako sam njegovu krutu kitu zabila u sebe.

Pocela sam sve jace da se nabijam i nabijam.

Ahhhh.....ahhhh...daddadd....kkkakko jjjeeee lleeeppoooo....-Govorila sam ja oblizujuci usne kao da jedem najsladju cokoladu ne svetu.

Jesssssteeeee-derao se on.

Onda smo promenili poziciju nagela sam se a on je gurnuo svoj kurac u moju vrelu picku.Tako mi je prijalo.

On je gurao prvo polako a onda sve brze i brze i brze.

Ahhhhhhhhhhhhh Bbbboooozzzezzeeeeeeee-viknula sam ja.

I tako smo jaukali od uzivanja.I konacno smo svrsili,svrsio je u meni

A ja sam videla kako iz moje pice curi njegova sperma.

Legli smo jedno pored drugog i polako se mazili.Dok sam ga mazila osetila sam kako se njegov kurac opet stvrdnuo.Opet sam ga zajasila i poceli smo da se jebemo kao u pornicu.Ja sam vrtila bokovila nabijajuci se na njega.Cinilo se da su se casovi plesa isplatili.

On je jaukao i uzivao ljubeci me po trbuhu i usnama.Grickao je moje bradavice i ja sam osetila sladak bol.I tako smo se jebali,jebali i taman kada je trebao da svrsi ja sam uzela njegov kurac i pocela da pusim sto je njemu godilo opet mi je svrsio u usta.
Onda smo se poceli smejati i legli smo jedno pored drugog.

Malo smo lezali.

On me ljubio i grickajuci moje uho sapnuo:

-Bila si odlicna-i nasmejao se.

Ustala sam obukla se,obrisala spermu sa sebe.

I dok smo se ljubili za pozdrav on je tri prsta gurnuo u moju picu i opet me karao prstima i trljao klitoris tako da sam opet svrsila i zadovoljna otisla kuci.

Ovo iskustvo smo ponovili nekoliko puta sve dok nije otisao u Nemacku.Jos uvek se vidjamo kada dodje na odmor i radimo mnogo ludje stvari zajedno cak se sexamo i preko telefona.Naravno ja imam momka ali on o ovome ne zna nista.Mada razmisljam da sada kada Sasa dodje napravim sex u troje.Pa cemo videti da li ce moj dragi pristati.Toliko od mene.
|
0 Responses