Lara
Do 21. godine žene su u prosjeku imale devet ljubavnika ili dvojicu partnera više od pripadnika suprotnog spola. Četvrtina žena spavala je s više od 10 partnera u pet godina nakon gubitka nevinosti, dok su mladi muškarci imali upola manje partnerica.

No današnje cure nisu samo promiskuitetne, već i nevjerne. 50 posto ispitanih žena priznalo je da su prevarile partnera, a polovina njih to je napravila najmanje dvaput.

No to ih ne priječi da imaju dvostruke standarde, jer njih 99 posto priznalo je da bi istog trena napucale partnera ako bi ga uhvatile da ih vara.

Istraživanje je isto tako pokazalo da žene žude za više seksa, ali većina ih još uvijek vjeruje da u vrućim akcijama muškarci uživaju puno više.

Lisa Smosarski, urednica časopisa More koji je proveo ovo istraživanje, kaže da za seksualno osviještene današnje žene više nema povratka natrag. 'Naši rezultati pokazuju da nakon desetljeća ležanja na leđima i zamišljanja koječega, današnje dvadesetogodišnjakinje preuzimaju kontrolu nad svojim seksualnim životima i konačno dobivaju ono što žele u krevetu. A zašto i ne bi? Današnje su žene jako zaposlene i žive stresnim životom te moraju žonglirati između učenja, posla, prijatelja, obitelji, karijere i veza. Seks je odličan i slobodan način da se odmorite, opustite i zabavite u današnjem prilično stresnom društvu.'

Zanimljiv je i podatak da pola žena nije bilo zaljubljeno u muškarca s kojim su izgubile nevinost. Samo 32 posto žena vjeruje da ljubav mora biti važan faktor prije nego se stupi u seksualne odnose. Sedam od njih deset priznalo je da je imalo avanture na jednu noć, a samo jedan posto drži se one 'ništa prije braka'.

Jedna od četiri žene rekla je da bi se bez problema udala zbog novca, a 39 posto bi ih spavalo sa svojim šefom samo da bi dobile unapređenje. Ni oženjeni muškarci ili frajeri njihovih najboljih prijateljica im nisu više svetinja jer ih 27 posto priznaje da bi, ukaže li im se prilika, imalo aferu s oženjenim muškarcem, dok bi ih 14 posto spavalo s partnerom najbolje prijateljice.
|
0 Responses