Vole ga i žene

Iako vlada mišljenje da seks nabrzaka preferiraju muškarci jer je to brzi seks bez emocija, to je ipak daleko od prave istine. Muškarci doživljavaju orgazam puno brže nego žene, pa kakve onda koristi imaju žene od takvog seksa? Kvaka je u požudi, strasti i uzbuđenju koje brzinski seks pruža. Sam čin seksa povećava razinu hormona, koji pak izazivaju lučenje kemikalija u mozgu koje su povezane s požudom. U prijevodu to znači - što se više seksate, vaša želja za seksom je snažnija.

Kombinirajte!

Dobar seksualni život mora biti uravnotežen: malo brzinskog seksa i malo maratonskog. Potpuno je prihvatljivo da, od 10 odnosa, njih osam bude nabrzaka. Kad nađete vremena, potrudite se i vodite ljubav s dugom predigrom i maratonskim glavnim dijelom. Čak bi i oni koji se žale da nemaju vremena za seks u dvotjedni raspored trebali uključivati četiri brzinske akcije u trajanju od pet do 15 minuta i jednu na dugu staze.

Naučite se osjećati seksi

Vrlo se lako može naučiti biti seksualniji. Vježbajte mozak da se možete osjećate napaljeno svaki dan. Obucite odjeću u kojoj se osjećate poželjno, čitajte erotske knjige, pogledajte erotski filmić, maštajte o seksu sa zgodnim komadom. Što više budete razmišljali o seksu, više ćete ga željeti. Nije na vašem partneru da vas napali, to morate sami napraviti.

Foto: Shutterstock
Uvedite svoja pravila za seks bez 'seksa'

Što znači nabrzaka

Riječ je o bilo kakvom seksu, ne o samom činu penetracije. Seks nabrzinu može značiti pružanje ili primanje oralnog seksa ili peting. Čak i samo dodirivanje pojačava seksualni apetit i pobuđuje želju za samim činom seksa. Strastveni, seksi poljupci i poljupci po vratu i grudima ili vruća SMS poruka mogu biti jedna vrsta seksa. Uvedite neka svoje pravila, a zabranite bilo kakav drugi dodir osim onog jezikom ili neka, primjerice, bude dopušteno da on smije dodirivati vas, a vi njega ne ili obratno.

Savršen tajming znači - odmah!

Budete li čekali da se poseksate kad sve bude idealno posloženo, da se zateknete u najizazovnijem donjem rublju, friško okupani i namirisani, onda se nikad nećete pošteno poseksati. Stvarni život rijetko nam kad omogućuje savršene okolnosti za seks. Zato treba iskoristiti svaku situaciju koja se pruža. Seks nabrzaka ne uključuje svijeće, romantiku, ugodnu postelju i nježna šaputanja. On je sirov, intenzivan, ali i strastven. Uostalom, koga briga ako vam je ručak zagorio ili ste 10 minuta zakasnili na posao?

Važna je lokacija

Foto: Shutterstock
Nekoliko brzinskih strastvenih 'akcija' može napraviti čuda za vašu vezu
Sve je stvar situacije. Iako je s vremenom postao imun na vaše šetanje po kući u polugolom i golom izdanju, otkriveni komad tijela, nogu ili grudi u javnosti može djelovati neočekivano uzbudljivo. Nekoliko minuta brzog seksa u toaletu zadovoljit će našu avanturističku stranu. Nije stvar u tome koliko često se seksate, već da taj seks bude pomalo opasan i zbog toga uzbudljiviji. Polu-javni seks je učinkovit način da potaknete libido.

Nije sve u orgazmu

Potpuno je nerealno očekivati da ćete doživjeti orgazam svaki put kad dodirnete jedno drugo. Više ćete orgazam doživljavati budete li češće upražnjavali brzinsku akciju. No, čak i ako nijedno od vas nije doživjelo vrhunac, to ne znači da to iskustvo nije bilo vruće i uzbudljivo. Preduvjet da imate više mini akcija seksa je da trajno osjećate želju za seksom.