Dobar izbor bez obzira na veličinu 'alata' je ona poza kad se žena nalazi na muškarcu jer se tako najlakše kontrolira dubina penetracije. 'Malima' je pak preporučljivo birati poze u kojima će penetracija biti dublja.

ZA MALE

Doggie style Muškarci vole ovu pozu, a je li to zbog pogleda, osjećaja ili nečeg trećeg, teško je reći. No ta poza izvrsna je i za žene čiji se partneri ne mogu pohvaliti povećom 'alatkom'. Kod ove poze muškarac može penetrirati dublje, a žena izvijanjem leđa ili stiskanjem bedara lakše kontrolira kutove penetriranja i trenje.

Foto: Shutterstock
Doggy style - idealan za 'male'
Ležeći doggie style Na ovaj način muškarac lakše kontrolira pokrete, a poza omogućuje i puno penetracije i trenja za oboje dok se klitoris može stimulirati uz pomoć kreveta.

Noge u zraku Ta poza zahtijeva malo fleksibilnosti, a radi se o tome da žena leži na leđima dok je muškarac na njoj. Poza je slična misionarskoj, no razlika je u tome što žena noge drži u zraku naslonjene na njegova prsa. U toj pozi muškarac može dublje penetrirati, a ako žena prekriži stopala, suzit će se vaginalni kanal i osjećaj će biti daleko bolji.

ZA PROSJEČNE

Obrnuta jahačica U ovoj pozi vi ste na njemu, ali gledate njegova stopala. Na taj način sami kontrolirati dubinu penetracije, a partner uživa u pogledu straga. Imajte na umu da ovo definitivno nije najbolja poza za stimuliranje klitorisa, pa ćete se morati sami snaći.

Lotosov cvijet Dok on sjedi prekriženih nogu, zajašite ga i omotajte noge oko njegova struka. U ovoj pozi čvrsto ste pripijeni jedno uz drugo, a jedino morate pronaći odgovarajući ritam, što sigurno neće biti težak zadatak.

Klasična s jastukom Riječ je o misionarskoj pozi prilikom koje se ispod stražnjice postavi jastuk. Podizanje pelvisa omogućit će lakše i dublje penetriranje, a na taj će se način G točka i klitoris moći lakše stimulirati. Shvatite li da vam ta poza odgovara, investirajte u seksi igračku, poseban jastuk od pjene.
Seksi jastuk za veće zadovoljstvo


ZA VELIKE

Misionarski Nemojte automatski prekrižiti ovu pozu samo zato što je na glasu kao dosadna i što su kršćani smatrali da je to jedina odgovarajuća poza za snošaj. Klasična poza kad je muškarac na ženi jednako je ugodna za oba partnera, a ako je on još pri tom obdaren, zadovoljstvo može biti tim veće jer se tijekom seksa nije potrebno zamarati određenim kutovima i trikovima.

Perec Možda ovaj naziv zvuči čudno, no nije tako teško kao što se čini. Lezite na leđa, a partner neka legne sa strane pored vas i jednu nogu stavi između vaših. Nogu prebacite preko njegova bedra, a druga neka stoji ravno. Ovo je savršena poza ne samo za lijena jutra vikenda, već i za obdarenije partnere.