Lijepa i seksi

Neka vaš moto u seksu uvijek bude - ništa nas ne smije iznenaditi. Ako znate da će on tu večer biti raspoložen za akciju, odvojite nekoliko minuta i pripremite se za valjanje među plahtama.

Prvo se posvetite svojim nogama i riješite se dlaka, jer depilirane noge namazane losionom izgledat će vitkije te biti poželjnije. Zatim obucite seksi donje rublje, a obične gaćice ostavite u ladici. I sam čin pripreme za seks djelovat će na vas kao afrodizijak pa ćete jedva dočekati da strgnete odjeću s njega. Na obostrano zadovoljstvo!

Isprobajte neke druge poze

Foto: VS
Seksi donje rublje je moćan afrodizijak za oboje
Većina ljudi seksa se u više-manje istim pozama iako ih ima preko 600. Držati se onih dvije, tri je u najmanju ruku neavanturistički.

Neke poze vam odgovaraju više od drugih, ali vrijeme je da izmijenite rutinu i unesete nužne promjene u seksualni život. To ne znači da morate kupiti 'Kamasutru' i početi isprobavati sve poze. Ne zaboravite da je mozak naš najvažniji seksualni organ - jednostavno upotrijebite maštu.

Smanjite alkohol

Poznato je da alkohol opušta i smanjuje naše inhibicije, ali u tim je situacijama lako zaboraviti da će seks nakon desetog pića biti više-manje koma. Toksini u alkoholnim pićima smanjuju tjelesne funkcije pa iako ćete možda brže skinuti odjeću sa sebe, orgazam koji ćete, budete li imali sreće, pritom doživjeti bit će manje intenzivan i manje zadovoljavajući.

Foto: Shutterstock
Seks tri puta tjedno sagorijeva onoliko kalorija koliko ih ima u šest Big Macova

Vrijeme je za domaću zadaću

Želite li izvući maksimum iz svog seksualnog života, vrijeme je da odradite domaću zadaću. Hormoni u našem tijelu mijenjaju se tijekom mjeseca, što ste vjerojatno i sami primijetili. I dok ima dana kada ste zbilja ludo raspoloženi za seks, možda je i više onih kada je seks zadnje što vam pada na pamet. Zapisujte kojim ste se danima osjećali više seksi, a prvi dan mjesečnice neka bude dan broj jedan. Nakon šest mjeseci uvidjet ćete da se obrazac ponavlja, a u dane kada je libido na vrhuncu pustite mašti na volju i isprobajte nove lokacije, poze...

Vježbajte i neke druge mišiće

Zaboravite na sklekove, trbušnjake i trčanje te se posvetite vježbanju mišića zdjelice. Ti mišići, između ostalog, podupiru vaginu, a njihovim vježbanjem povećava se cirkulacija krvi u području genitalija, zbog čega se pojačava i intenzitet orgazma.