Lara
Poznajete li svoje tijelo, seksate li se iz pravih razloga, znate li koje su vaše najosjetljivije erogene zone? Kako bi vam seks bio odličan, a vi zadovoljni, potražite odgovore na ova pitanja
Da biste uživali u seksu, nije dovoljno samo prepustiti se rukama iskusnog partnera. I žene se trebaju pozabaviti svojim tijelom, zavoljeti ga, znati kako funkcionira te što im najviše odgovara.

Krenimo redom.

Budite zadovoljni svojim tijelom
Odnos prema tijelu, sitničavost i traženje mana itekako utječe na vašu seksualnost i ponašanje u seksu. Žene koje imaju pozitivan stav o svom izgledu više će uživati u fizičkoj ljubavi. Ako ste previše kritični prema sebi, vjerojatno se nećete moći opustiti i uživati. Njegujte se, vježbajte i prihvatite svoje tijelo.

Ponekad se do kraja prepustite svome partneru
Zašto ponekad ne biste njemu prepustili da obavi cijeli posao? Mnogo žena misli da one prvo moraju zadovoljiti partnera, pa zaboravljaju na sebe. No istina je da ženama treba više vremena da bi postigle vrhunac. Stoga se prepustite njegovim rukama i uživajte bez opterećenja. Možda ćete upravo tada i vi i partner doživjeti nezaboravan seks.

Upoznajte svoje tijelo
Mislite da partner treba znati kako vas dovesti do vrhunca? To je u redu, no vaša pomoć ne bi mu škodila. Istražite svoje tijelo i saznajte što vam pruža najveći užitak. Recite to svom dragom ili, još bolje, pokažite mu.

Seksajte se iz pravih razloga
Ako se nakon seksa osjećate usamljeno i isprazno, vjerojatno se niste seksali zbog pravog razloga. Razmislite jeste li se seksali iz obveze, zato što niste odavno, zato što je to partner želio ili pak da zadržite frajera.
Potrudite se da razlozi za intimnost budu pravi, pa će i seks biti bolji.

Guliver/Getty Images
Otkrijte što volite i recite mu to

Otkrijte kako najbrže postići orgazam

Upoznajte svoje tijelo, što mu odgovara i kako reagira. Gdje i kako volite da vas partner dodiruje. Do brzog orgazma može vas dovesti i maštarija koju ne morate otkriti partneru.

Otkrijte svoje osjetljive zone

Preduvjet za odličan seks je poznavanje svoga tijela. Istražite svoje tijelo i otkrijte pali li vas više milovanje po bedrima ili vas pak do orgazma može dovesti lagano dodirivanje bradavica.

Recite partneru sve što ste otkrili
Mnogima je teško partneru otkriti svoje najintimnije želje, no jedino otvorena komunikacija i pokazivanje onoga što vam se sviđa, a što ne može vaš seks učiniti boljim.
|
0 Responses