Lara
Riječi mogu biti moćan afrodizijak. U to su se vjerojatno uvjerili mnogi muškarci koji se ne libe dati kompliment ili pak verbalizirati osjećaje i želje
Muškarac koji zna baratati riječima, i to na pravom mjestu i u pravo vrijeme, svoju partnericu učinit će pravom sretnicom. On se ne ustručava reći svojoj dragoj da je zgodna, privlačna i da ga napaljuje. Bez srama će joj šapnuti da želi da joj bude dobro.

Dobar odabir riječi može vašem seksualnom životu biti pravi začin.

Evo nekoliko naših prijedloga

Želim da uživaš
Nesebično, jednostavno i govori sve. Muškarac koji ovo kaže daje do znanja da mu je zadovoljstvo žene iznad svega. Ova konstatacija i nju će uzbuditi i opustiti.

Svašta bih ti radio
Ovo je rečenica koja budi prljavu maštu i najbolje ju je reći u trenutku strasti. Garantiramo da slijedi erupcija osjećaja.

Napaljuje me tvoja…

Odlučite se za jedan dio tijela i pohvalite ga. Recite joj recimo da ima nevjerojatno seksi bokove, glatku kožu ili mekane usne. Vaša draga će se naprosto rastopiti.

Volim kako mirišeš
Ženama je jako važno da se muškarcima sviđa njihov miris. Kako parfem tako i miris tijela te posebno intimne zone. Ovo je kompliment koji sigurno nikada neće zaboraviti.

Guliver/Getty Images
Pohvalite njezin miris, izgled, šapnite joj koliko vas pali

Tako si topla i glatka

Svaki muškarac bi trebao znati da su žene mazne i da im nikada nije dosta pažnje. Recite joj koliko je topla, privlačna i glatka i ispunit će vam sve želje.

Obožavam te i želim te stalno ljubiti

Svaka žena potajno želi biti predmet obožavanja bar jednog muškarca. Želi da joj se divite. Ako joj još to verbalizirate, njezinoj sreći neće biti kraja.

Zbog tebe se osjećam posebno
Žene vole osjećati da su nezamjenjive i jedinstvene, a ova će im vaša izjava to i potvrditi. Tko zna kakva nagrada slijedi nakon nje.
|
0 Responses