Lara

Seksi novogodišnje odluke

Guliver/Getty Images
Više ću se seksati, bit ću maštovitiji u krevetu, isprobat ću novu seksi igračku. Neka to budu neke od vaših seksi, originalnih i zabavnih odluka za strastveniju novu godinu
Umjesto novogodišnjih odluka, koje su već pomalo klišej, budite drugačiji, pokažite koliko ste strastveni i razmislite što u seksu želite poboljšati. Mi vam donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga i načina kako te želje provesti u djelo.

Probat ću nove stvari
Seks nakon nekog vremena postane rutina. Kako biste ga začinili, odlučite da ćete u novoj godini probati bar jednu seksi igračku i novu zahtjevnu pozu. Učinite nešto što nikada niste probali.

Više ću se seksati
Nakon iscrpljujućeg dana, ponekad je teško skupiti zadnje atome snage i baciti se na seks. Mnogi se radije bace na kauč s upravljačem u ruci. No kako biste održavali intimnost, a ujedno i bili u kondiciji, neka u novoj godini alternativa kauču bude seks. Nakon malo fizičke ljubavi, još slađe ćete zaspati.

Uživat ću u solo 'seksu'
Rijetke su osobe koje barem ponekad ne uživaju u solo 'seksu'. Ukradite za sebe koji trenutak i uživajte. Otkrivajte svoje tijelo i oslobodite se napetosti.

Jednu maštariju ću provesti u djelo
Izaberite fantaziju za koju vjerujete da će se svidjeti i vašem partneru i provedite je u djelo. Ako maštate o seksu s dva muškarca, ipak savjetujemo da o tome šutite. Ako pak želite probati analni seks, vjerujemo da će partner biti oduševljen.
Odijevat ću se više seksi
Trenirka i iznošena stara majica udobna je ali pomalo dosadna kućna uniforma. Odaberite jedan dan u tjednu i odjenite se više seksi. Zavodljivo rublje, samostojeće hulahopke, haljinica bez gaćica. Partner će sigurno biti oduševljen vašom odlukom.

Bit ću samopouzdanija
Odbacite misli i predrasude koje sputavaju vaš seksualni život. Poradite na samopouzdanju i zavolite svoje tijelo još više. Prihvatite svoje male nedostatke. Njemu ste sigurno ljepši kada ste opušteni, sretni i samouvjereni.
|
0 Responses