Lara
U seksu  igrajte na sigurno
Što prezervativ govori o vama?

Zašto žene vole Durex?

Mali, veliki, mirisan, siguran – to je Durex san svake žene. Nema bolje od sigurne zabave, a Durex sa 75 godišnjom tradicijom nudi upravo to. Dugogodišnjim istraživanjima pronašli su igračku za ženu, muškarca, par. Svaka žena je drugačija i posebna na svoj način, a samim tim zahtijeva drugačiju teksturu, veličinu i okus prezervativa.

Pročitajte što odabir određene vrste prezervativa govori o vama...

Oprezna
Za žene kojima veći dio vremena gori crvena lampica upozorenja sa pitanjima "Kako da se najbolje zaštitim?" i "Da li ću ostati trudna?" prezervativi "Extra safe" nude opuštanje. A uz to kruži priča da vaš partner sa 'extra safe' zaštitom može duže, duže, duuuuže...

Klasičarka
Ona je žena koja voli provjereno, klasično, anatomski ugodno. Klasičarka će svoj seksualni pohod provesti u djelo nakon večere uz svijeće. Ona se u svom tijelu osjeća ugodno, a želi da njen muškarac nosi ugodan prezervativ. Njen izbor je "Classic".

Voćna
Ne boji se eksperimentirati, korisnica "Select" prezervativa je nasmijana te voli svim osjetilima. Okus banane, jagode, naranče i kivija na prezervativu njoj je dodatni podražaj i zabava.

Senzacionalna
Durex "Sensation" ima 500 izbočina, tvorci ovog prezervativa kažu da ih se možete izbrojiti. Žena koja svom dragom preporuči ovaj prezervativ želi potpuni užitak, bez imalo ustezanja. Ona kroz život kroči istinski ga živeći!

Neumorna
Ona želi muškarca budnog cijelu noć, zato mu je kupila prezervativ "Performa". On sadrži poseban lubrikant iznutra koji pomaže u zadržavanju orgazma i produljenju erekcije, što znači duže trajanje spolnog odnosa. Veselje na duže vrijeme!

Vrijeme je za igru

Durex play
A zašto iskustvo ne učiniti još zanimljivijom? Uz još mnoštvo drugih različitih sigurnih, zabavnih i ukusnih modela prezervativa, iz Durexova "izloga" možete dohvatiti i pokoji lubrikant ili vibrator. Lubrikant na bazi vode uvijek dobro dođe za igru. Uz odgovarajuću pomoć, partner će vam biti zahvalan. Ipak nemojte pretjerati s nanošenjem jer može u cijelosti poništiti trenje koje ga uzbuđuje.

A kako Durex voli prčkati po ženskom umu, najveći stručnjaci shvatili su da bi najbolje bilo spojiti nakit i vibraciju u jedno. Osmislili su prsten koji vibrira tako da, drage žene, sada bez problema sebi kupite prsten vrjedniji od dijamanta.

Za kraj tu je i ženski prijatelj na baterije – vibrator. Play Pure Fantasy vibrator je gladak, zaobljena oblika i vodootporan. Od potpunog orgazma ste udaljeni samo za jednu AA bateriju!
|
0 Responses