Lara
Kad žena  inicira seks...
4 zabavna načina kako inicirati seks sa partnerom

O seksu svi volimo pričati, čitati, neki od nas i pisati. Naravno volimo ga i upražnjavati. Ovog puta pozabavit ćemo se temom interesantnom i ženama i muškarcima – kako žene mogu oživiti seks u vezi i same ga inicirati.

Ako spadate među one žene koje imaju problema s iniciranjem seksa, nemojte očajavati. Niste jedina. Mnogo žena često čeka da njihov muškarac napravi prvi korak i započne seksualne igrice. No u današnje vrijeme, sve je više žena koje preuzimaju tu ulogu i one to čine bolje i suptilnije od muškaraca.

Žene u pravilu nisu takve da svog partnera odmah samo zaskoče čim ga vide (Naravno, nisu to niti svi muškarci. Iako brzinski strastveni seks nije loš s vremena na vrijeme.), već mu na kreativniji i zanimljiviji način daju do znanja što točno žele – njega na postelji ili gdje god već. Kako to vi možete postići?

Obucite spavaćicu bez donjeg rublja. Otuširajte se i obucite svoju najkraću i najseksi spavaćicu, po mogućnosti prozirnu i nemojte obući donje rublje. Nanesite svoj (i njegov) omiljeni parfem, upalite nekoliko svijeća po spavaćoj i dnevnog sobi i pustite nježnu glazbu. Natočite čašu vina. Neka otpije malo, a zatim i vi iz iste čaše, pa ga strastveno poljubite. Uzmite njegov dlan i vodite ga po svom bedru prema gore. Nakon što otkrije da ne nosite gaćice, vi nećete niti morati puno više napraviti. Strastvena noć vam je zagarantirana.

Priuštite mu seksi masažu. Što je to seksi masaža?, pitate se. Pa, seksi masaža je ona u kojoj svog dragog masirate eteričnim uljima odjevena u svoje najizazovnije donje rublje (zapamtite muškarci su izrazito vizualni i obožavaju vas gledati u seksi odjeći, spavaćicama ili donjem rublju). Masažu započnite poljupcima duž cijele kralježnice i raspustite svoju kosu da ga lagano škaklja. Uzmite ulje ili losion za masažu i dlanovima mu milujte leđa i ruke, nježno i senzualno. Zatim ga okrenite i uz pomoć ulja mu priuštite kratki (ali kvalitetni) ručni rad. Da vi ne bi ostala uskraćena tad ga zajašite i zajedno krenite po valovima zadovoljstva.

Probudite ga poljupcima. Seks u rano jutarnjim satima je, mnogi će se složiti, bolji od ičega. Probudite ga poljupcima, po vratu, licu, ušnoj resici, prsima, trbuh... Uzmite mu dlan, ljubite ga i jezikom milujte zapešće. Ljubite ga i tijelom se trljajte o njegovo. Neće vam moći odoljeti. Brine li vas jutranji zadah - skoknite u kupaonicu oprati zube ili kraj kreveta ostavit žvakače gume ili mentol bombone. Bombone možete iskoristiti kako biste se jezicima poigrali njima zajedno.

Pridružite mu se u tuširanju. Kad otiđe pod tuš prije spavanja (ili ujutro), dajte mu par minuta prednosti. Tad se razodijenite (možete to učiniti i u kupaoni pred njim) i pridružite mu se. Nježno ga poljubite i zatim ga rukama okrenute tako da je okrenut s leđima prema vama. Uzmite sapun ili spužvicu i nježno mu sapunajte prvo leđa, a zatim u istom položaju i prsa i ostale dijelove tijela. Nemojte mu dozvoliti da se okrene, sve dok ga potpuno ne izludite. Zapamtite vi ste u kontroli ovaj put. Tek kad ni vi više ne možete izdržati dozvolite strastima da eksplodiraju.

|
0 Responses