Vibrator
Ova najpoznatija ženska seksi igračka odlična je za solo seks, ali i za igre s partnerom. Žene koje koriste vibrator lakše doživljavaju orgazam, povećava im se libido, a imaju bolji seks i s partnerom, pokazalo je jedno internetsko istraživanje.

Tijekom seksa s partnerom vibrator možete staviti između svog i njegovog intimnog područja kako biste pojačali stimulaciju.

Lubrikant
Lubrikant neće samo seks učiniti glatkim i skliskim, nego će omogućiti i da traje dulje. Možete probati i nove poze te se maziti koristeći lubrikant. Lubrikanti na bazi vode odlični su ako se bojite alergija, a oni na bazi silikona odlični su za seks u vodi.

Foto: Shutterstock
I jastuk može biti zanimljivo pomagalo
Jastuk
Da, dobro ste pročitali. Dobro postavljen jastuk može učiniti čuda za vaš seksualni život. Možete ga staviti ispod stražnjice dok se nalazite u misionarskoj pozi, ili pak ispod sebe dok ležite na trbuhu. Na taj će vam način stimulirati klitoris i podići zdjelicu, pa će partner lakše ulaziti u vas.

Igračka za zabavu
Bilo da se radi o krznu, perju, svili, lisicama, bilo pak o topljenoj čokoladi, seksualna pomagala začinit će vašu strast. Ako vam nedostaje ideja, ohrabrite se i posjetite trgovinu za odrasle.

Dobar vodič za seks
Mislite da znate sve poze? Iznenadili biste se koliko sve načina vođenja ljubavi ima. Kupite kvalitetan priručnik, natočite si čašu vina i krenite u obuku. Ako i ne naučite ništa novo, seksualni vodič bar će raspiriti vašu želju za tjelesnom ljubavlju.

CD koji vas napaljuje
Snimite CD s glazbom koja vas podsjeća na strast, seks, koja budi adrenalin. Plešite goli, smijte se, skačite i uživajte u privatnim seksi ritmovima. Glazbu možete staviti i na iPod, koji ćete slušati od posla do kuće te se tako pripremiti za užitak.

Foto: Shutterstock
Rubljem možete zagolicati maštu vašeg partnera

Seksi rublje
Kada idete trčati obujete tenisice za džoging. Kada se idete seksati bilo bi poželjno odjenuti izazovno rublje. Oskudne tangice, push-up grudnjak i samostojeće najlonke dat će vam samopouzdanje i raspaliti maštu vašeg dragog.

Iskrenost
Kada svoje želje ili nezadovoljstvo sakrijete od partnera, u spavaćoj sobi podižete još jednu barijeru. Kako bi sve funkcioniralo te kako biste s partnerom mogli podijeliti i najluđe maštarije, najvažnije je da budete iskreni. Ako vam nešto nije ugodno raditi, ako želite probati novu stvar, ako želite da vam nešto učini, slobodno mu recite. Vaša iskrenost pomoći će i njemu da se otvori.