Lara
Seksom protiv  viška kilograma
Svaki dan, isprobajte neku novu poziciju, izgubite prosječno 970 kalorija i uživajte u svakoj minuti tog gubitka

Jedan od razloga zbog čega svaka žena želi smršaviti, bio on glavni ili sporedan, je taj jer želi svojem suprugu ili partneru ili općenito suprotnom spolu izgledati ljepše i privlačnije u krevetu i izvan njega.
No, gubitak kilograma zaista može biti težak, može vas baciti u depresiju, dovesti do ruba očaja i izgladnjivanja, što nije niti malo ugodan osjećaj, a rezultati često nisu kakve ste očekivali.
Pa, zbog čega ne biste gubili kilograme i uživali? Naime, američki znanstvenici utvrdili su da se sa seksom itekako mogu gubiti kalorije, a s time i suvišni kilogrami.

Što više, to bolje

Poznato je da ljudi, kada uđu u novu vezu, vrlo često gube kilograme. Uzbuđenje zbog nove ljubavi, može privremeno ubrzati metabolizam, jer razmišljanje o hrani koje imate kada ste niste u vezi, zamjenjuju misli o toj novoj osobi u vašem životu. Ujedno, novi ljubavnici vrlo često imaju želju da izgledaju bolje, kako bi se još više međusobno privukli. No, kada period „medenog mjeseca“ prođe kilogrami se vrlo lako vraćaju. Jedan od razloga je taj što, dok se veza ustabili, par provodi više vremena zajedno, manje se kreću i često jedu i piju zajedno. Upravo u tom momentu trebalo bi priskočiti gubljenju kilograma – seksom. Naravno, seks se u tom slučaju preporuča što češće i sa što više različitih i težih poza gdje ćete morati uložiti malo više truda kako biste ih izveli. Frekvencija neka bude barem jednom na dan.

Sve ovisi o vama

Svaki dan, ne želimo reći svake večeri, jer ovakav tip tjelovježbe možete prakticirati u bilo koje doba dana i noći, isprobajte neku novu poziciju i izgubite prosječno 970 kalorija. Kažemo prosječno, jer je moguće da izgubite i više kalorija ukoliko će poza biti zahtjevnija, a ako ćete isprobati više poza i ako će seks trajati duže, tim bolje za vas.
Uglavnom, gubljenje kalorija ovisit će o vama i naravno izdržljivosti vašeg partnera koji će morati podržavati vašu želju da izgledate i osjećate se bolje.
Na kraju izbrojite! Na mjesec ćete izgubiti 4.780 kalorija i uživati u svakoj sekundi gubljenja tih kilograma. Što više možete poželjeti?

Zdrava hrana i voljan partner


Dakle, zaboravite na teretane, aerobike, sprave i užasne dijete. Sve što vam treba je kontrola prehrane, odnosno da jedete zdravije obroke, bez pretjerivanja s masnom i slatkom hranom, te kasnim večerama i voljan partner.
Kalorije kao da će se topiti same od sebe.
Zbog toga smo za vas pripremili 10-tak srednje teških poza. S vremenom ćete možda poželjeti isprobati nešto zahtjevnije. Neka vam proradi mašta ili jednostavno, potražite ideju na internetu:









Zanimljivo je spomenuti...


...da sa svakim orgazmom izgubite između 60 i 100 kalorija.
...da seksom u biti radite areobne vježbe, što će vam pomoći da lakše zaspite, pojačat će vam proizvodnju endorfina, utjecat će vam na raspoloženje, te stimulirati imunološki sustav.
...da ćete s 30 minuta ljubljenja potrošiti 90 kalorija i da će vaši mišići na licu i vratu dobiti bolji tonus.
...da oralni seks sagorijeva količinu kalorija jedne manje čaše vina.
...da ćete masturbacijom izgubiti između 100 i 150 kalorija u 30 minuta.
|
0 Responses