Lara
Ljubavni  horoskop za 2010.g.
Što vas očekuje u ljubavi ove godine?

Ovan
Ovan je nestašan znak kojem se najviše u ljubavi sviđa osvajanje i koketiranje. Ove godine, vaš bi se "stari stil" ljubavnog života mogao promijeniti jer ozbiljan Saturn u 2010.g. ulazi u vaš sektor odnosa, te će zahtijevati karmičke odmazde. Na sreću, surađujete li sa Saturnom, imat ćete ove godine nevjerojatan potencijal za stabilnu i predanu vezu.
Uz to, Jupiter i Uran će vam omogućiti ekspanziju i osobnu revoluciju jer se povremeno pojavljuju u vašem znaku od kraja svibnja do rujna 2010. Sve što ste mislili da ste znali o ljubavi i seksu će se promjeniti!
Ovnovi u braku i vezi
U 2010.g. vaša će veza biti na kušnji. Saturn je ušao u vaše polje partnerstva 29. listopada 2009, te će tamo ostati cijele ove godine s izuzetkom razdoblja 7. travnja do 21. srpnja 2010, kad ćete imati predah. Brak ili ozbiljna veza će vam djelovati kao teret. Ako ste zaljubljeni ovaj period će vam samo ojačati vezu.
Slobodni Ovnovi
2010. godina bi mogla za Ovna biti vrijeme da skrasi i uđe u ozbiljnu, trajnu vezu. Ali godina neće početi bez teškoća. Od siječnja do 10. ožujka 2010. osjećat ćete da vaš seksualni život pati jer će Mars biti retrogradan u 5. kući seksa i ljubavi. Poslije toga moguće je da zbog utjecaja Saturna u 7. kući partnerstva jedna površna afera preraste u nešto stabilnije. Otkrit ćete da se možete vezati i da se veze ne moraju samo vrtiti oko seksa.

Bik
Kada je u pitanju ljubav, Bik je znak koji zahtijeva fizičku prisutnost, a ove će godine to osobito doći do izražaja. Veze na daljinu ili cyber sex neće biti za vas u 2010.g. Kompatibilnost s drugim znakovima će ovisiti o sposobnosti te druge osobe da se prilagodi vašim potrebama.
U 2010.g. ćete se suočiti s nekim frustracijama u ljubavi, jer nećete svaki put dobiti ono što želite. Pokušajte biti manje zahtjevni kad je u pitanju seks. Ne morate sniziti standarde, ali riješite se napasti da se uključite u mjerenje snaga ove godine. Izbjegavajte korištenje seksa kao oružja - ove godine to neće paliti.
Bikovi u braku i vezi
Ove godine imate mogućnost završiti neke razmirice iz prošlosti koje proganjaju vas i vašeg partnera - posebno pitanja oko intimnosti, povjerenja i seksa. Venera, vaš vladajući planet, će biti retrogradna u 7. kući partnerstva od 8. listopada do 18. studenog 2010. To će vas prisiliti da preispitate izdaje povjerenja iz prošlosti i pokušate izliječiti svoje rane. Vrijeme je da odlučite možete li oprostiti i zaboraviti. Ako možete, slijedi pravo izliječenje veze. Ako ne možete, vrijeme je da krenete dalje.
Slobodni Bikovi
U 2010.g. vaš će se ljubavni život napokon pokrenuti! Saturn, planet ograničenja i karme, je bio u vašoj 5. kući ljubavi i seksa dvije godine i ozbiljno je ograničio vašu sposobnost da osjećate ljubav i zadovoljstvo. Zbog toga su vam izlasci bili katastrofalni, a vi ste jednostavno izgubili onu ljubavnu čaroliju. Na sreću Saturn ide dalje u 2010.g. i bit će samo nakratko opet u vašoj 5. kući od 7. travnja do 21. srpnja 2010 samo da biste iskristalizirali pojam ljubavi. Došlo je vrijeme da otvorite svoje srce.

Blizanci
Sve što ste mislili da znate o ljubavi i seksu će se promijeniti ove godine. To je zato što će u 2010.g. Saturn, planet ograničenja i naš najveći učitelj, biti u vašoj petoj kući ljubavi i seksa čitave godine, osim u periodu od 7. travnja do 21. srpnja 2010. Što to znači? Bilo da ste slobodni ili u vezi bit ćete prisiljeni otvoreno sagledati što ljubav jest, a što nije. Dio tog procesa bit će napuštanje jednog odnosa ukoliko odlučite da više ne zadovoljava vaše potrebe u ljubavi.
Blizanci u braku i vezi
Iako će vam Saturnova ograničenja biti dominantna u pogledu ljubavi ove godine, imat ćete priliku doživjeti veću dubinu i predanost u vezi, ako dobro savladate Saturnove lekcije. Ponekad ljubav znači iznošenje smeća i čišćenje za partnerom, kad ima želučanu virozu. U 2010. vam neće samo cvjetati ruže u vezi – ponekad se treba i pomučiti.
Slobodni Blizanci
Moguće je da ćete obnoviti romansu s kolegom s posla kad se Venera, planeta ljubavi, okrene retrogradno u vašoj šestoj kući posla od 8. listopada do 18. studenoga 2010. Venera vlada vašom 5. kućom ljubavi i uz Saturnov utjecaj tijekom cijele godine ozbiljno ćete razmišljati o odluci da se vratite bivšem. Vjerojatno će vas to naučiti ponešto o miješanju posla sa zadovoljstvom. Privlačnost prema kolegi, zaposleniku ili podređenom će biti jaka - ali ne znači da je to dobra ideja. Samo vi ćete znati da li se isplati krenuti tim putem.

Rak
Kada se zaljubite želite posebno njegovati svoj odnos. Volite hraniti um, tijelo i dušu svog partnera, bilo kroz otvorene razgovore, domaću kuhinju ili neobuzdani seks. Kad je Rak zaljubljen želi učiniti sve kako bi zadržao emocionalnu sigurnost koju osjeća u vezi.
Ove godine možete doživjeti brojne promjene u dinamici vaše individualnosti i vaše uloge u odnosima. Nemojte se skrivati - povlačenjem iza zida u 2010.g. samo ćete se osjećati ranjivije. Ponekad su promjene dobrodošle.
Rakovi u braku i vezi
U 2010.g. Rakovi će doživjeti pomrčine koja padaju u vaš znak i vaše polje partnerstva i odnosa. Ove pomrčine će u potpunosti promijeniti oblik vaše veze. Za neke će naznačiti novi početak, dok će drugima donijeti rastanak. Kako će ove pomrčine djelovati na vas najbolje ćete vidjeti u svom osobnom horoskopu.
Općenito međutim, pomrčina Sunca koja pada na 15. siječnja 2010 u vašu 7. kuću odnosa usko je povezana s Venerom, planetom ljubavi. To ukazuje na mogućnost zaruka ili braka. Rakovima će tada biti veselo u ljubavi. Pomrčina Mjeseca 26. lipnja 2010. neće biti toliko pozitivna. Kontrola vam postaje bitna i možda ćete odlučiti da je vrijeme da odete.
Slobodni Rakovi
Ako ste slobodni, pomrčina Sunca 15. siječnja 2010.g. bi to sve mogla promijeniti. Ako hodate s nekim, u to vrijeme možete očekivati novu razinu u vezi- osjećat ćete da se pretvara u čvrstu i stabilnu vezu. Od 8. listopada do 18. studenoga 2010.g. Venera, planeta ljubavi, bit će retrogradno u 5. kući ljubavi i seksa. Možda ćete ponovno početi izlaziti sa bivšim ili ćete maštati o toj osobi i seksu u kojem ste zajedno uživali.

Lav
Iako je istina da su Lavovi najromantičniji znak zodijaka koji uživaju u seksualnim igricama s početkom 2010.g. počet će osjećati kao da su izgubili svoj mojo. To je zato što će Mars, planet seksa i energije, biti retrogradno u vašem znaku. Mars se neće okrenuti direktno sve do 10. ožujka 2010, pa ne računajte na nezaboravan seks u prvim mjesecima 2010.g. Iako volite čuti kad vam partner uz uzdisaje kaže : "To je bio najbolji seks u mom životu", morat ćete pričekati do poslije ožujka kako biste to opet čuli.
Lavovi u u braku i vezi
Ovo će biti fantastična godina u kojoj ćete dodatno „začiniti“ vezu. Uran, vladar vaše sedme kuće partnerstva, će biti u Ovnu i vašoj solarnoj 9. kući putovanja od 27. svibnja do 13. kolovoza 2010. Ovo je vrijeme kada ćete poželjeti "otići daleko od svega", a to će biti savršeni lijek za dosadu u krevetu.
Jupiter, planet sreće, bit će u 8. kući intimnosti veći dio 2010.g. a to znači da imate mogućnost istražiti seks s partnerom na drugačiji način i isprobati nešto novo.
Slobodni Lavovi
U 2010.g. ćete uživati u nekim od najboljih seksualnih iskustava života – samo morate sačekati da prođe 10. ožujka 2010. Jupiter, planet koji vlada vašom 5. kućom ljubavi i seksa, bit će u 8. kući duboke, intenzivne seksualnosti većinu godine, s izuzetkom perioda od 6. lipnja do 9. rujna 2010. Ovo vam pomaže da prijeđete sadašnje granice i predate se partneru na nov i uzbudljiv način.

Djevica
Ako postoji jedna stvar koju nam astrologija može reći o vašem znaku, to je da se najviše razlikujete od svih ostalih - osobito kada je u pitanju ljubav. Vi ste oprezni i pažljivo promišljate svoje radnje, jer nastojite postići savršeni sklad u vezi. Samo zapamtite: ako provedete toliko vremena čekajući savršenstvo, možda ljubav prođe pored vas.
U 2010. godini imat ćete uzbudljiva događanja u ljubavnom životu zahvaljujući rijetkom poretku planeta koji će se kod vas izraziti na različite načine.
Djevice u braku i vezi
Da li to čujemo svadbena zvona? Jupiter, planet širenja, ulazi u vašu 7. kuću partnerstva 17. siječnja 2010, a bit će tu cijele godine, osim u razdoblju od 6. lipnja do 9. rujna 2010. Jupiter u ovom dijelu vaše karte sugerira da vas čeka dinamika i puno sreće u vezi. Ako ste već u vezi onda biste se 2010. godine mogli čvrsto vezati. Bit ćete sretni u ljubavi.
Slobodne Djevice
U 2010. godini vaša će peta kuća prave ljubavi i seksa biti u središtu snažnih pomrčina. Tu energiju nemojte shvaćati olako, jer su pomrčine rijedak i snažan događaj koji može promijeniti vaš životni smjer preko noći.
15. siječnja bit će pomrčina Sunca u dijelu vaše karte usko povezane s Venerom, planetom ljubavi. Ako ste slobodni onda možete očekivati da će vam Svemir donijeti novu ljubav u život. Pomrčina Mjeseca 26. lipnja 2010.g. će dodati dubinu vašem ljubavnom i seksualnom životu.
Pluton, planet "smrti, ponovnog rođenja i transformacija" je također u istom dijelu vaše astrološke karte, gdje razara vaše stare, iscrpljene ideje o ljubavi. Vaša strastvena priroda obilježena je Plutonom u dijelu vaše karte koji se odnosi na seksualnost. Afere nećete smatrati bezazlenima u 2010. Želite doživjeti pravu snagu ljubavi.

Vaga
Svaka će Vaga početi 2010.g. osjećati veći pritisak Svemira da definira svoj identitet jer je Saturn, poslodavac, sada u vašem znaku. Rad koji će ove godine utjecati na izgradnju vaše osobnosti će imati veliki utjecaj i na vašu vezu. Vaga je znak poznat po kompromisima i ravnoteži, ali ove godine, Saturn traži da postavite pitanje: "A što je samnom?"
Vage u braku i vezi
U 2010.g. Vaga će imati neuobičajena previranja i širenje potencijala u ljubavi i seksu. Bit će gotovo kao da ste se razveli i oženili u istoj godini! Neke Vage će učiniti upravo to - iako ne nužno s istim partnerom i tim redosljedom.
Uran je planet iznenadnih kaosa, a prolazit će kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 27. svibnja do 13. kolovoza 2010.g. te vam ojačati želju za slobodom i potrebu da izrazite individualnost u odnosima. Jupiter, planet sreće, isto će prolaziti vašim znakom od 6. lipnja do 9. rujna 2010.g. i pomoći vam da razvijete odnos u novom i otvorenom smjeru. Mogućnosti u ljubavnom i seksualnom životu su beskonačne za Vage ove godine!
Slobodne Vage
Slobodne Vage će također imati burnu godinu, kada je u pitanju ljubav i seks. Vaša peta kuća je pod vladavinom Urana, a kako Uran ove godine mijenja znak, vjerojatno ćete istovremeno imati dva različita seksualna partnera! Možda ćete iznenada otkriti magnetsku privlačnost prema nekom tko je vrlo različit od vašeg uobičajenog "tipa". Moguća je stabilnost u ljubavnom životu, ali tek nakon što sve izvažete i odlučite kome zaista pripada vaše srce.
Venera, vaša vladajuća planeta, će se okrenuti retrogradno u periodu od 8. listopada do 18. studenog 2010.g. i za to vrijeme moguće je da će sva zbrka između starog i novog ljubavnika utjecati na vaše samopoštovanje. Upamtite, ne možete sjediti na dvije stolice!

Škorpion
Kada ste zaljubljeni igrate na "sve ili ništa", jer Škorpioni su najintenzivniji znak zodijaka. Ne možete nešto napraviti polovično, osobito kad je u pitanju vaše srce. Vaša duboka, vjerna i posesivna priroda može djelovati privlačno, ali i zastrašivati druge, stoga Škorpioni pažljivo biraju ljubavnike.
U 2010.g. ćete imati obilje mogućnosti za ljubav i seks, kao i osjećaj ispunjenja u vezi.
Škorpioni u braku i vezi
U 2010.g. vaša ljubavna veza će vas vratiti unatrag, prisiljavajući vas da obnovite strast koja vas je spojila s partnerom. Venera, planeta ljubavi, okrenut će se retrogradno u vašem znaku u razdoblju od 8. listopada do 18. studenoga 2010. Venera vlada vašom 7. kućom partnerstva. Zbog toga biste mogli osjećati sumnju i tjeskobu u ljubavi i vašoj sposobnosti da zadovoljite svog partnera. Ovo će biti izvrsna prilika da pokušati nešto novo u seksu. Ljubav je za Škorpione uvijek zabavnija kad postoji neka tajnovitost ili tabu.
Slobodni Škorpioni
Ljubav će cvasti slobodnim Škorpionima u 2010.g. zahvaljujući Jupiteru, planetu sreće i ekspanzije, zadržavajući se u 5. kući ljubavi i seksa od 17. siječnja do kraja godine, osim u periodu od 6. lipnja do 9. rujna 2010.
Škorpioni će imati obilje mogućnosti za povremeni seks i izlaske, kao i potencijal da se zaljube. Ovo se dešava jednom u dvanaest godina, pa iako su Škorpioni nevjerojatno privlačan znak, nemojte misliti da ćete imati ovakvu energiju svaki dan. Maksimalno to iskoristite!
Uran, planet kaosa, isto tako završava svoj dugi posjet vašem znaku ove godine. Očekujte nešto neočekivano u svom ljubavnom životu.

Strijelac
Život sa Strijelcem je uvijek pun optimizma, zahvaljujući vašem iznimnom idealizmu i optimističnoj prirodi. Kada je riječ o ljubavi i seksu, stvari se ne razlikuju. Vaš partner je sretan što su vaš entuzijazam i zaigranost prisutni u spavaćoj sobi. Seks je igra, a vi se volite zezati sa svojim ljubavnikom, igrati igrice i gledati na seks kao na sport. U 2010.g. ljubavne igre se nastavljaju na uzbudljiv način.
Strijelci u braku i vezi
Stvari će biti prilično mirne za Strijelce u vezi. Stabilnost ne mora biti dosadna, pa zato upotrijebite maštu i otiđite na putovanje sa svojim partnerom, ako je moguće - putovanja uvijek usreće Strijelca. Najbolji period za vas i vašeg partnera je od 10. lipnja do 4. srpnja 2010.g. kada se Venera, planeta ljubavi, nalazi u vašoj 7. kući i djeluje na vašu vezu na zadivljujući način. Mars, planet seksa, pridružit će se Veneri od 22. lipnja do 3. kolovoza 2010. Očekujte uzbudljive, strastvene noći!
Slobodni Strijelci
2010. godina bi mogla biti vrlo burna za slobodne Strijelce, a na sreću vi obožavate igre i uzbuđenje. Mars, vladar vaše 5. kuće ljubavi i seksa, bit će retrogradan sve do 10. ožujka 2010. pa ne očekujte puno uzbuđenja u seksualnom i ljubavnom životu početkom godine. Od 27. svibnja do 13. kolovoza 2010.g. vaš ljubavni život će biti uzbudljiv jer Uran, planet iznenadnih zbivanja, ulazi u vaše ljubavno polje i donosi neočekivanu romansu u vaš život. Od 6. lipnja do 9. rujna 2010. sretni Jupiter će također biti u vašoj 5. kući šireći vaše potencijale kako biste doživjeli pravu ljubav.

Jarac
Jarac je ambiciozan i odgovoran znak i kad su u pitanju ljubav i seks krase ga iste osobine. Ljubav je ozbiljna, pa Jarcima može biti teško napustiti staru vezu jer se naviknu na pravila i tradicije, u kojima se osjećaju ugodno. 2010.g. međutim, na vaš znak i na polje odnosa utječu pomrčine koje vas izvlače iz zone udobnosti. Biti odgovoran u ljubavi znači prije svega biti vjeran sebi. Tek tada možete imati ispunjen ljubavni i seksualni život!
Jarci u braku i vezi
Pomrčine 2010. godine krojit će vam sudbinu koja neće biti onakva kakvu priželjkujete. 15 siječnja bit će pomrčina u vašem znaku blizu konjukcije Venere, planete ljubavi. S obzirom da to pada u vašoj prvoj kući identiteta osjetit ćete snažnu potrebu da „volite sebe" prije svega i mogli biste odlučiti da je Nova godina pravo vrijeme za okončavanje veze koja vam ne dopušta da zasjate onako kako vi to možete. Pomrčina Sunca 11. srpnja past će u polje partnerstva. Na pomolu je nova veza povezana s vašom karijerom i poslom.
Slobodni Jarci
Iako će pomrčine u 2010.g. vjerojatno više utjecati na Jarce u vezi, pomrčine od 15. siječnja i 26. lipnja 2010. padaju u vaš znak i pomoći će vam napraviti značajne promjene vašeg identiteta. Zbog tih promjena, razvit će se i vaš stav prema vezama. Kada je u pitanju ljubav i seks možete se okrenuti prošlosti i to u periodu od 8. listopada do 18. studenog 2010.g. kada se Venera, planeta ljubavi, okreće u retrogradni položaj u vašem polju prijateljstva. Budući da Venera vlada 5. kućom ljubavi moguće je da ćete se ponovno povezati sa starim dečkom i ovaj put ćete se zapravo zaljubiti.

Vodenjak
Vodenjaci, spremni ste za nešto novo, ali možete osjećati kao da se ne možete pokrenuti u ljubavi i seksu početkom godine. Mars, planet seksa i energije, imat će dominantan utjecaj na vaše veze od Nove godine do 7. lipnja 2010.g. - neobično dugo će vam Mars ostati u jednom polju. To bi moglo značiti da ćete se boriti za vezu ili s partnerom.
Vodenjaci u braku i vezi
Za Vodenjake u vezi u 2010.godini Mars će voditi glavnu riječ. Do 10. ožujka 2010. vi i vaš partner ćete zaglaviti u pat poziciji zbog većeg sukoba oko nečeg, a nijedno od vas dvoje nema dovoljno municije da pobijedi. Ipak upetljani ste u svađu i želite li da vaša ljubav preživi, morat ćete postići kompromis. Možda biste trebali potražiti stručnu pomoć ili samo trebate pomirbeni seks. Nažalost Vodenjaci će morati pričekati do nakon 10. ožujka da im seksualni život počne normalno funkcionirati. Od tada pa do 7. lipnja 2010.g. međutim Vodenjaci će imati mogućnost boriti se za vezu.
Slobodni Vodenjaci
U 2010.g. slobodni Vodenjaci će imati uspone i padove, ali možete očekivati da ćete ispoljavati najviše seksualne i ljubavne energije od 10. lipnja do 4. srpnja 2010.g. kada se Venera, planeta ljubavi, nalazi u vašoj 5. kući ljubavi i seksa . Mars, planet seksa, pridružit će se Veneri od 22. lipnja do 3. kolovoza 2010. To će biti ključna razdoblja u kojima će se Vodenjaci više zabavljati i izlaziti, te privlačiti mnoge nove ljude u život. Ljeto će biti vruće za Vodenjake!

Ribe
U 2010.g. Ribe će biti zahvalne za veću stabilnost i manje problema u ljubavnom i seksualnom životu. Dobrodošlo olakšanje nakon svega što se zbivalo u 2009.g.! Čitave prošle godine Saturn, planet ograničenja, bio je u vašem polju odnosa testirajući vašu vezu i stavljajući je na kušnju. Uz to je Uran, planet revolucija, bio u znaku Riba u opoziciji Saturnu tijekom cijele godine, prisiljavajući vas da se otrgnete od ustajalih obrazaca u vezi, koji su vam čuvali leđa. Ove godine će se prašina konačno sleći.
Ribe u braku i vezi
Bilo je to dugačko putovanje za Ribe, ali u 2010.g. ćete konačno osjećati da ste se pronašli. A zbog toga će napor kroz koji ste prolazili vi i partner nestati, s manjim trzavicama između 7. travnja i 21. srpnja 2010.g. kad se Saturn vraća natrag u vaše polje partnerstva i daje vam posljednje lekcije iz ljubavi koje vas je podučavao protekle dvije i pol godine. Ako je vaš odnos preživio 2009.g. onda će u 2010.g. biti jači nego ikad prije!
Slobodne Ribe
Budući da Uran, planet revolucija, završava svoj nekoliko godina dug boravak u vašem znaku, preporodit ćete se. Promijenili ste se iznutra, a svoju žeđ za slobodom i željom da izrazite svoju individualnost vjerojatno ćete osjetiti između 27. svibnja i 13. kolovoza 2010.g. kada vam Uran daje da okusite kakav je život kad on nije u vašem znaku. Ribe će imati priliku za nove ljubavi tijekom pomrčine Sunca 11. srpnja koja vam pada u 5. kuću ljubavi i seksa. Očekujte vatromet i brz razvoj ljubavne veze!
|
1 Response
  1. Unknown Says:

    KAKO JA DOBITI MOJ ZADOVOLJTE
    Ja sam Lola po imenu. Pozdrav svakomu tko čita ovo svjedočanstvo. Muž me odbio nakon tri (7) godine braka samo zato što mu je druga žena imala čaroliju i ostavio me i dijete. jednog dana kad sam pročitao preko weba, vidio sam post o tome kako je ovaj čarobnjak za taj prorok nazvao dr. Isikolo pomogao gospođi u svom braku s adresom (isikolosolutionhome@gmail.com), da se vrati mužu i ja dao mu je odgovor na njegovu adresu i on mi je rekao da jedna žena ima čaroliju na muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 3 dana da ću imati moj muž natrag. ja sam ga povjerovao i danas sam drago da vas svi znaju da ovaj spell caster ima moć da dovede ljubavnike natrag. jer živim sa svojim mužem. Hvala na dr. Isiku. Njegova e-pošta: isikolosolutionhome@gmail.com ili whatsapp ga sada +2348133261196.