Lara
10 stvari koje bi svaka žena trebala tražiti od svog muškarca
Popis o kojem nema pregovaranja

Svaka žena ima svoj vlastiti set kriterija oko toga što želi (i ne želi) od svog idealnog partnera. Primjerice: ne smije imati dlakava leđa, mora biti šarmantan, smiješan, biti spreman pomagati u kućanskim poslovima, biti sportski nastrojen...
Isto tako postoje određeni uvjeti, koji idu dalje od iskrenosti, poštovanja i dobre komunikacije (trolista koji je temelj svake dobre veze), a koje svaka žena zaslužuje od svog životnog kopilota, bez obzira na njen ukus za muškarce.

Postoji 10 stvari koje bi svaka žena trebala tražiti od svog muškarca:

10. Odraslu osobu
Zdrava, kvalitetna veza počinje s dvoje ljudi koji su već formirane, zrele ličnosti spremne za veliku odgovornost koja dolazi s pravom ljubavlju. Jednostavnije rečeno, nije na vama da ga odgajate. Vi niste životni mehaničar za vašeg gosp. Savršenog, niste tu da mu rješavate financijske, psihološke ili emocionalne probleme. Tu naravno ne mislimo da mu ne trebate biti potpora, već da je na njemu da riješi probleme i pogreške iz prošlosti kako bi bio spreman za novi život s vama i kako bi on bio jednako toliko potpora vama koliko i vi njemu.

9. Da se zbog njega osjećate zgodno
Ako imalo ulažete u svoj izgled, zadaća vašeg muškarca je da žudi i slini za vama – kako bi vas podsjetio da ste još uvijek poželjna. Od komplimenata za odjevnu kombinaciju, preko primjećivanja nove frizure do bezrazložne poruke u kojoj piše „Tako si lijepa“... što god bilo, glavno je da se zbog toga osjećate dobro i prekrasno.

8. Smisao za humor
Vaš partner ne mora biti stand-up komičar, ali morao bi imati u sebi dozu humora. Život može biti težak i potreban vam je netko tko će vam i u „oblačnim“ danima zasjati suncem. Svi mi znamo da je smijeh najbolji lijek, isto tako i u vezi je smijeh ključan za kratkotrajno i dugotrajno zdravlje vašeg odnosa.

7. Zna odabrati prioritete
Bez obzira na to koliko je tražen ili zaposlen, on mora naći vremena za vas. Vi mu morate biti prva osoba na brzom biranju mobitela i nikad vas ne može ostaviti na čekanju. Ključno je da znate da se možete osloniti na njega za važne i nevažne stvari, uvijek. Ovo ne znači da on ne bi trebao imati vlastiti život – naravno da ga mora imati. Ovo samo znači da mora voditi računa i o vama.

6. Dobar/odličan seks (ovisno o vašim potrebama)
Nema izgovora za muškarca koji ne zna baratati svojim alatom u spavaćoj sobi. Danas postoji toliko literature, filmova, poučnih videa, a i njihove djevojke su im spremne pomoći i naučiti ih ponešto. Seksualno neispunjen život je nikakav život. Ako on nema želje ni volje naučiti što vas uzbuđuje i čini sretnima u krevetu, vrijeme je da razmislite o budućnosti vaše veze.

5. Leptirići, još uvijek...
Kad ste razdvojeni nekoliko sati ili nekoliko tjedana, bez obzira na razlog, ponovni susret bi morao biti sretan događaj koji vas ispunjava iščekivanjem i toplinom, čak i nakon toliko godina, bezbroj poljubaca i zagrljaja. Ne mora to biti ono neopisivo uzbuđenje koje je prisutno kada je veza „friška“, ali održavanje tog osjećaja je dokaz da se oboje trudite da vaša ljubav ostane živa.

4. Sloboda

Sloboda je odličan pokazatelj vjeruje li vam vaš partner. Sloboda dolazi u mnogo oblika – od onog da smijete s prijateljicama otputovati za vikend na neko putovanje, slobodu da odaberete karijeru koju želite, do slobode da imate vremena za sebe. Sve ovo znači da vam vaš partner vjeruje i daje mjesta za vaš osobni razvoj.

3. Potpuno prihvaćanje
Izvana i iznutra, svaku vrlinu i svaku manu koju posjedujete, on bi trebao razumijeti i prihvaćati. Nikad ne biste smjeli osjećati potrebu da budete kameleon i mijenjate se prema njegovim željama. Vi ste već ono što on treba i želi. Pravi frajer će se ekstra potruditi da se dobro osjećate čak i ako imate vlastitih nesigurnosti.

2. Sigurno mjesto gdje možete biti 100 posto VI
U zdravoj vezi trebali biste se osjećati sigurno, slobodno i voljeno, dovoljno da budete vi sami – u svim dimenzijama vašeg bića – cijelo vrijeme... Figurativno govoreći – razgolićena bez srama. Pa ako to znači žena koja u odijelu jurca cijeli dan, a navečer se u trenirki sklupča s knjigom na kauču, onda to tako mora i biti. A vaš gosp. Savršeni će to, ne samo dozvoliti, već i voljeti kod vas.

1. Strpljenje, darežljivost i uvažavanje
Još jedan trolist, ovog puta trolist ljubaznosti u kojem je svaki dio jednako važan. Strpljenje znači da se s napetim situacijama može nositi mirno i produktivno, gledajući na životne izazove kao prilike iz kojih se da nešto naučiti. Darežljivost uma, duha, srca, bogatstva, vremena...čega god, vaš muškarac ih mora željeti podijeliti s vama. I na kraju on mora uvažavati vaše osjećaje, želje, vrijeme i ciljeve. Mora voditi računa i o tome kako njegove odluke utječu na vas.

Naravno sve ovo odnosi se i na nas žene. Pravi će muškarac naići kada se same osjetite spremnima i kada osjetite da imate snage same nogama čvrsto stajati na zemlji. A kad ga pronađete, bitno je uskladiti želje i potrebe i prilagoditi se jedno drugome. Upravo je uravnoteženost tajna dobre veze.
|
0 Responses