Lara
Isprobajte ideje koje bi mogle transformirati vaš seksualni život

Vi i vaš dragi dobro se slažete u spavaćoj sobi - neki su dani uzbudljivi, neki romantični, a ponekad možda i oštetite zid zbog silnog mrdanja kreveta. Bez obzira na to koliko bili zadovoljni, uvijek je dobro iskušati nešto novo. Zato, isprobajte male trikove koji bi mogli transformirati vaš seksualni život.

Pretpostavljamo da će biti žena koje ovakve stvari redovito čine (bravo za Vas!), neke su isprobale samo poneki od prijedloga, a neke o savjetima samo čitaju i nikako da se "uhvate posla" (zbog lijenosti ili sramežljivosti). Ako ste to upravo Vi, možda će upravo Vas ovo potaknuti...

Od nevinog očijukanja do vrućih seks trikova, ove ideje morate isprobati. I to već večeras...pa nam zahvalite ujutro.

I jednostavno može biti seksi

Naravno, seksi donje rublje je... pa.... seksi. No, ono što je još više seksi vašem muškarcu - ste vi, svježe otuširana i bez šminke. Vjerujte nam. Tko može odoliti ženi koja ima mekanu, svježe opranu kosu, koja je upravo cijelo tijelo otrljala mirisnim gelom za tuširanje i koja se izdepilirala do savršenstva (a ovaj dio o depilaciji nekima niti nije važan)? Ako živite s muškarcem, napravite ritual i od običnog tuširanja.

Ostavite vrata od kupaonice odškrinutima kako bi mogao vidjeti dijeliće vašeg tijela kojima se vi pod tušem detaljno posvećujete. Neka vas vidi kada se mažete losionom za tijelo. Napravite to senzualno i sigurno će ga zagolicati na "određenim" mjestima. Ako ste u "friškoj" vezi, dočekajte ga na vratima. Neka vidi vašu nemarno zavezanu i još mokru kosu. Obucite seksi ogrtač ili samo običnu majicu i gaćice.

Naježite ga

Priče o „zarivanju“ noktiju u kožu njegovih leđa možda je najbolje ostaviti u ljubićima ili porno filmovima (osim ako se, naravno, ne pali na grubu igru). Bolji način da ga stimulirate je laganim dodirom. Idući put za vrijeme seksa omotajte ruke oko njega i lagano se noktima spuštajte od ramena i vrata prema stražnjici i bedrima. Učinite to veoma lagano, toliko da mu se čini kao da ga niti ne dodirujete. Ovakav dodir poslat će mu žmarce užitka po kralježnici i tijelu i pojačati osjetljivost i na "drugim" mjestima.

Sugestivne riječi su dobrodošle

Želite njegovu pažnju? Pokušajte koristiti sugestivne riječi - one s dvostrukim značenjem - pomiješane u normalan razgovor. Nebitno je jeste li zajedno već godinama, ovo je uvijek odličan način da ga potaknete na razmišljanje o seksu. Spomenite seks nekoliko puta u kontekstu nevezanom za vas dvoje. Pa ga pomilujte ga po nadlaktici i recite kako vam se sviđaju njegovi čvrsti, tvrdi... mišići.

Znamo, možda zvuči smiješno, ali kad prevladate potrebu da se nasmijete, moglo bi vam se itekako isplatiti. Možda ne razumijete zbog čega muškarci vole ovakav način razgovora, ali vjerujte nam, to će ga itekako razbuditi i potaknuti na predigru.

Dodajte element tajnovitosti vašoj vezi

Idući put kad vas odvede na večeru, pretvarajte se da ste netko drugi. Glumite da ste sekretarica na razgovoru za posao. Recite mu nešto u stilu: - Hvala vam što ste me primili na razgovor. Kad sam vidjela oglas za ovaj posao, znala sam da je ovo prava firma za mene. Osobito zbog toga što osjećam da mogu puno naučiti pod vama i što se pruža mogućnost napredovanja na... druge pozicije.

On će se možda u početku smijati, ali ubrzo će prihvatiti igru...i napaliti se. Druga opcija je da odete na WC, a kad se vratite za stol, kao slučajno se sudarite u njegov stolac i pravite se da ga ne poznajete. Očijukajte s njim kao da ste ga prvi puta vidjeli. Ovo će unijeti dašak novog uzbuđenja u vašu vezu.

Napravite nekonvencionalne lisice

Kad se nađete u spavaćoj sobi, gurnite ga da padne leđima na krevet. Zajašite ga i počnite mu skidati majicu. Kad dođete do zglobova stanite. Uhvatite majicu jednom rukom (onaj dio između rukava) i priklještite je za krevet, zajedno s njegovim rukama, odnosno upotrijebite je kao improvizirane lisice. Što ćete samopouzdanije izgledati dok ovo radite, to bolje. Vi imajte kontrolu, a on neće znati što ga je snašlo. Ali će mu se definitivno dopasti.

Razgovarajte, ali ne dirajte

Isprobajte ovo umjesto standardne predigre: zavodnički ga pogledajte dok on opušteno sjedi na kauču vrteći programe (ili što god već radi). Recite mu da vam, u puno zornih detalja, opiše što bi sve htio raditi s vama. Ili obrnuto vi njemu recite što biste htjeli raditi s njim. I nemojte žuriti. Uzmite vremena za opis, stavite neku muziku, oboje popijte čašu vina... samo se nemojte dodirivati. Pokušajte vidjeti koliko će vam dugo trebati prije nego popustite obostranoj seksualnoj žudnji.

Isprobajte poljubac šampanjcem

Sjećate se boce šampanjca koju su vam prijatelji poklonili, a koja stoji u frižideru ili ostavi? Sada je vrijeme da je upotrijebite. Natočite dvije čaše i lagano pijuckajte. Onda podignite temperaturu i zajašite ga. Nagnite još jednom sasvim malo šampanjca, zadržite ga u ustima i onda ga senzualno poljubite. Mjehurići i hladna temperatura šampanjca lansirat će taj poljubac na potpuno novu razinu.

Element iznenađenja i iščekivanja

Idući put kad vam dođe želja da se razotkriveni poslikate, nemojte mu odmah "prljavu" sliku poslati MMS-om. Pričekajte dok se ne nađete u istoj prostoriji (ali s drugim ljudima) - u restoranu, kinu ili na nekoj zabavi i onda mu je pošaljite. Tada će je najmanje očekivati i to će biti mnogo efikasnije nego što mislite jer će on znati da trenutno ništa ne može poduzeti. A čin seksa je puno bolji kada se iščekuje i malo odgađa na ovaj način.
|
0 Responses