Lara
Budući da ste vaš partner i vi već dugo zajedno, vjerojatno mislite da znate sve o njemu, posebno kad je riječ o seksu. No je li to doista tako?
Bez obzira na to koliko dobru komunikaciju imate, uvijek postoje stvari koje se muškarci boje reći svojim partnericama. To se najčešće odnosi na stvari vezane uz seksualni život.

Njihove tajne želje mogle bi se podijeliti na dva područja – fizičko i emotivno. Što je, dakle, to što vaši muškarci žele, a boje se o tome govoriti?

Kvalitetan razgovor nakon seksa

Možda vas ovo iznenađuje jer je rašireno vjerovanje da se muškarcima ne da maziti nakon seksa te da samo žele spavati. Istina je zapravo suprotna. Oni ne samo da se žele maziti, nego uz to žele i kvalitetan razgovor. To može biti razgovor o seksu, ali i o bilo kojoj drugoj temi. Ako mu želite reći da vam je lijepo s njim, razgovor nakon seksa je pravi trenutak za to.

Guliver/Getty Images
Prepustite se humoru i zajedno se smijte
Iskrenost

Vjerovali ili ne, žene odbijaju partnerima reći kad imaju menstruaciju i imaju li spolnu bolest. To su ozbiljne stvari koje zahtijevaju otvorenost. Prije nego se upustite u seksualne odnose, morate biti iskrene i reći imate li kakvu spolnu bolest ili su vam oni dani u mjesecu. Ne morate se seksati baš taj dan. Možete to odgoditi i za neko drugo vrijeme. Istraživanja su pokazala da mnoge žene lažu o ovoj tematici, a muškarci smatraju da imaju pravo znati takve stvari.

Smisao za humor

Napetost u seksualnom odnosu nije rijetka pojava, posebno ako želite da sve bude savršeno. Pravi lijek za razbijanje napetosti je humor. Žene koje se znaju šaliti uvijek su privlačnije. Možete se nasmijati i na račun vlastite zbunjenosti. Uostalom, znanstveno je dokazano da smijeh poboljšava seks.

Spontanost
Muškarce iznimno uzbuđuju žene koje su spremne na spontani seks. To su one situacije kada vas ponese trenutak, a vi mu se prepustite bez prethodnih priprema poput brzinskog tuširanja, depiliranja, šminkanja i sličnog. Pa što ako niste potpuno sređene?! Njih spontanost uistinu uzbuđuje.

Zaigranost
Nemojte biti previše ozbiljne, pogotovo ne u seksu. Muškarci vole biti zaigrani u krevetu. To očekuju i od svoje partnerice. Dakle, kad vam idući puta predloži da vi budete doktorica, a on pacijent, nemojte ga odmah odbiti i govoriti mu da je perverzan. Pokušajte se uživjeti, možda vas iznenadi koliko ćete i same uživati u tome.

Seks ujutro

Budući da ujutro najčešće vlada užurbanost, jutarnji seks uglavnom je neostvarena želja većine muškaraca. Opće je poznato da muškarci odmah ujutro imaju erekciju i bili bi najsretniji kad im partnerica odlučila uljepšati ujutro. Probajte se probuditi malo ranije i započnite dan uživanjem, na obostrano zadovoljstvo.

Masaža
Ne ta na koju ste pomislili. Mislimo na masažu vrata, leđa i ramena. Nakon napornog dana muškarci se žele opustiti. Tu i tamu počastite ga masažom prije spavanja. To može biti vrlo zavodljiva predigra i sjajna uvertira u seks.
|
1 Response
  1. ubenbable Says:

    Slot Machine Rules - DRMCD
    A slot 광양 출장마사지 machine 김천 출장마사지 is a game of strategy played 제천 출장안마 by playing slot machines. When the players think about the 인천광역 출장마사지 exact number of tricks they 경기도 출장안마 will win, the dealer wins.