Lara
Iako mnogi muškarci smatraju da su žene komplicirana bića, činjenica je da se s njima može vrlo lako, samo treba znati kako. Želite je zavesti? Odlično! Svaka žena voli biti zavedena, ali na pravi način
Cvijeće, romantična večera uz svijeće i nježna glazba koja tiho svira u pozadini više nisu dovoljne geste za uspješno zavođenje žena. Nježniji spol posljednjih je godina evoluirao, pa ćete se morati malo više potruditi oko njih.

Ženi ne smijete jasno davati do znanja da je želite. Ključ pametnog zavođenja je u tome da joj suptilno objasnite zašto bi ona trebala željeti vas. Možda je pomalo manipulatorski i prepredeno, ali da biste je odvukli u krevet, morate učiniti stvari koje na prvi pogled nemaju veze sa seksom.

GULIVER / Getty Images
Pokažite joj da ste tu za nju
Pročitajte knjigu

Mnogi muškarci nisu svjesni koliko bi im koristi u zavođenju mogla donijeti samo jedna pročitana knjiga. Većina žena voli čitati, a vole i razgovarati o pročitanome. Na ovaj dio većina muškaraca okreće očima, ali upravo u takvim sitnicama krije se tajna uspješnog zavođenja. I ne, to nije znak da ste papučar ili manje mačo frajer. Zamislite se kako razgovarate s privlačnom ženom i ona usput spomene kako upravo čita jednu knjigu koju ste vi, kakve li slučajnosti, već pročitali. Ako je lijepa dama mislila da ste slatki, nakon toga će shvatiti da ste i pametni. Ovakva kombinacija je dobitna. Žene vole zgodne i pametne muškarce stoga knjigu u ruke!

Isključite mobitel

Žene cijene svoje, ali i tuđe vrijeme. Ako su već pronašle vremena da se nađu s vama, nemojte ga uludo trošiti pričajući na mobitel ili pišući poruke. Za njih je to svojevrsna uvreda jer osjećaju da nisu na prvome mjestu. Kada razgovarate na mobitel, ona, htjela to ili ne, dobiva informacije iz vašeg privatnog ili profesionalnog života. Iako mnogu muškarci misle da žene vole takve informacije, to ipak nije istina. Pomislit će da ste previše otvoreni i pomalo nepristojni. Osim toga, muškarac koji ne može isključiti mobitel na sat ili dva jer mora pričati s prijateljima, kolegama ili obitelji, otkriva određenu dozu nesigurnosti. To, dakako, nimalo nije privlačno. Napravite potez stoljeća i isključite ga pred njom. To je gesta koja će je oduševiti i vrlo brzo počet će vam jesti iz ruke.

E-mailovi od jedne rečenice su neprihvatljivi
Ona vam se stvarno sviđa? A zašto joj onda šaljete e-mailove poput 'OK, vidimo se kasnije'?! Istina je da muškarci vole kratku i jasnu komunikaciju, što je čak i poželjna osobina, ali u poslovnome svijetu. Žene zahtijevaju drukčiju vrstu ophođenja i vrijeme je da to naučite. E-mailovi poput navedenog u ženskim očima čine vas dosadnim, nemaštovitim, pa čak i nezainteresiranim. Ne morate joj napisati Danteovu 'Božanstvenu komediju', ali tri-četiri zanimljive rečenice trebale bi biti nekakav minimum. Pišite joj tako da ona zna da ste zainteresirani, a ako je k tome i nasmijete, znatno ćete narasti u njezinim očima.

Budite njezin privatni majstor
Kada je bila mala, pokvarene stvari po kući popravljao je njezin otac. Tu ulogu sada trebate preuzeti vi. Koliko god se stvari mijenjale i moderna vremena donosila brojne novosti, tradicija je ipak čvrsto ukorijenjena. Čak i ako ona sama zna napraviti sitne popravke, muškarci su ti koji popravljaju stvari. Ako ste u životu bili koncentrirani samo na karijeru i niste stigli naučiti zamijeniti žarulju, popraviti usisavač ili zamijeniti nešto na automobilu, vrijeme je da to promijenite. Svaka žena želi sposobnog muškarca, stoga zaprljajte malo ruke i pokažite joj da ste frajer na kojeg može računati. Ne morate preko noći postati automehaničar, ali neke osnovne stvari morate naučiti. Pitajte prijatelje koji to znaju da vam pokažu. Nemojte si dopustiti da ona zna više od vas o tim stvarima. Nema ništa neprivlačnije od toga.

Imajte svoj stav

Oprezno s pametnim i privlačnim ženama! Postavljat će vam zamke na gotovo svakom koraku, ali budite dovoljno pametni i nemojte pasti na njih. O čemu točno govorimo? Evo primjera: razgovarat ćete o nečemu, vi ćete iznijeti svoj stav koji se njoj neće svidjeti i ona će se prividno naljutiti. Ona zna da vam je privlačna, pa će iskušavati vašu toleranciju do kraja kako bi bilo po njezinom. Tražit će da svoj stav usuglasite s njenim. Većina muškaraca bira liniju manjeg otpora i u konačnici se složi sa ženom, a upravo tu je zamka. Ona ne želi da se složite s njom. Želi muškarca koji ima svoj stav i siguran je u sebe. Takvo žensko testiranje vrlo često nije svjesna radnja. To se može objasniti onim primitivnim nagonima u svakom čovjeku. Ona želi čvrstog i stabilnog muškarca. Budite taj muškarac i imajte svoj stav.
|
1 Response
  1. Anonimno Says:

    Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru