Lara
to je stvarno muškarcima seksi ne ženi? Je li to skupa i seksi odjeća? Možda vrhunska šminka? Mali estetski popravci na licu? Zapravo, ništa od toga. Većina muškaraca smatra da su prirodne žene seksi Iako mediji svakodnevno bombardiraju žene informacijama što trebaju raditi i kako se ponašati da bi muškarcima bile privlačne, činjenica je da muškarci ne traže puno.

Njih privlači 'ono nešto' u ženi, a ne njezina šminka ili odjeća. Mnogo ih je lakše zavesti nego što se misli, a sve što trebate već vam je podarila majka priroda. Mi vas na to samo podsjećamo.

GULIVER / Getty Images
Lijep osmijeh ubojito je oružje za zavođenje
1. Osmijeh


Nema ničeg ljepšeg od nasmijane žene, tvrdi velik broj muškaraca. Ako se iza lijepih usana kriju i lijepi zubi, to je dobitna kombinacija. Jedno istraživanje pokazalo je da su muškarcima privlačnije žene bez šminke koje se osmjehuju nego ozbiljne žene sa šminkom. Dakle drage dame, osmijeh na lice i svijet je vaš!

2. Kosa

Odavno je poznato da muškarci preferiraju dugu kosu. Ipak, i kraća kosa može biti lijepa. Važno da je njegovana i čista. Prema nekim istraživanjima, muškarci su skloniji ženama koje znaju zabaciti kosu zavodnički i koje tijekom razgovora lagano prolaze prstima kroz kosu. Smatraju da je to ženstveno i seksi. Za lijepu zavodničku kosu dovoljno je održavanje redovne higijene te redovit posjet frizeru.

3. Odjeća


Mnoge su žene u zabludi kada misle da muškarci vole kratke suknjice i duboke dekoltee. Istina, muškarci će se uvijek okrenuti za ženom koja je tako odjevena, ali pored sebe žele nešto zagonetniju ženu. Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena te ona koja tek daje naslutiti kako izgleda njezino tijelo. Oni vole element iznenađenja. Ne morate, dakle, hodati razgolićene, jer doza tajanstvenosti uvijek je seksi.

Guliver/Getty Images
Samopouzdanje se ne može glumiti, ono se osjeti
4. Držanje


Držanje tijela puno govori o ženi. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, djelovat ćete starije i umornije. S druge strane, ako hodate uspravno i visoko dignute glave djelovat ćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samopouzdane žene. Nije važno imate li visoke potpetice ili tenisice, važno je da hodate sigurno i uspravno. Takva žena djeluje kao da zna što želi i privlači pažnju muškaraca. Osim toga, žene koje se drže uspravno djeluju mršavije i vitkije.

5. Govor

Žene koje se preglasno smiju i koje piskutavo govore nisu privlačne. To je potvrdilo i jedno nedavno istraživanje koje je otkrilo da su muškarcima privlačnije žene koje govore tiše i dublje. Smatraju da su takvi glasovi senzualniji i privlačniji. Dakle, umjesto da glasno hihoćete i pričate povišenim tonom glasa, malo se stišajte i pokušajte govoriti dubljim tonom. To je tzv. zavodnički glas kojemu muškarci ne mogu odoljeti.

6. Samopouzdanje

Svi govore o samopouzdanju, ali nitko zapravo ne zna što je to točno. Samopouzdanje nije umišljenost, arogancija i bahatost. Samopouzdanje je ono kada znate da ste posebni sa svim svojim mana i vrlinama. To je samoprihvaćanje koje zrači kilometrima. To su žene za koje će muškarci reći da imaju ono nešto. Samopouzdanje se ne stječe preko noći, ali moguće ga je pronaći. Samo treba vrijeme. I to, drage dame, učinite zbog sebe, jer su samopouzdanije žene, sretnije žene. A nema ništa privlačnije od sreće, zar ne?
|
0 Responses